Sakal çok sık ve kıvırcık olunca çözüm arıyorum.Biz sakaldan uzaklaşmaya çalışıyoz sen krem alıyon ne şans be.
Sakal çok sık ve kıvırcık olunca çözüm arıyorum.Biz sakaldan uzaklaşmaya çalışıyoz sen krem alıyon ne şans be.
E tabii Intel'in kasası olmayınca (ki öyle bir ürün yok) kullanışlı da olmuyor öyle değil miTip olarak güzel de kullanışsız bir kasa. Üst kısıma 240MM radyatör bile takılmıyor.
MB511 daha kullanışlı. Bu fiyatta Couger Panzer S var, üst kısıma 360 MM takılabiliyor.
Onda da RGB yok.
Ben olsam bu kadar veriyorsam kasa için 120 TL daha ekler bunu alırım
THERMALTAKE COMMANDER C31 SNOW TEMPEREDGLASS ARGB 2x200mm FANLI MidT GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
THERMALTAKE COMMANDER C31 SNOW TEMPEREDGLASS ARGB 2x200mm FANLI MidT GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Eğer olursa bütün parçalar TUF olucak ekran kartı hariç çünkü TUF ekran kartları çok ısınıyor.Tip olarak güzel de kullanışsız bir kasa. Üst kısıma 240MM radyatör bile takılmıyor.
MB511 daha kullanışlı. Bu fiyatta Couger Panzer S var, üst kısıma 360 MM takılabiliyor.
Onda da RGB yok.
Ben olsam bu kadar veriyorsam kasa için 120 TL daha ekler bunu alırım
THERMALTAKE COMMANDER C31 SNOW TEMPEREDGLASS ARGB 2x200mm FANLI MidT GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
THERMALTAKE COMMANDER C31 SNOW TEMPEREDGLASS ARGB 2x200mm FANLI MidT GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Taksit her fiyata deva.Bir öğrenci için bu paralar çok yüksek. 2 asgari ücret falan ediyor.
Çok fark alıyorlar yaTaksit her fiyata deva.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.