Gönülden sohbet

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Şunları bırakayım izlersiniz :)

Vay be, o zamanlar 4500 TL'ye toplanan sistemler için hayali diye şüpheleniyormuşuz. Şu anda ortalama bir bilgisayar o fiyatlardan başlıyor...

Pırt yapam sizin gönlünüze. Herkes de bildirim simgesinde bir şeyler görmek için böyle konular açıyor. Ama hiçbiri teknoloji hakkında zerre fikri yok. Hadi iyi akşamlar.

Fotoğraf istiyoruz 😈
@.I.N.И.A. yeni PC aldın burayı unuttun galiba :)
Şimdi test yapıp oyun yüklüyordur.
Yok unutur muyum sizi hiç? 😈

Buyur @LeViAcKeRMaN taze taze.

20190919_205700.jpg

İş güç çok zor. Yeni havalimanı insanı yoruyor. Keşke Atatürk’e dönebilsek...

Şüphelerime çok yakın bir şey çıktı ama ondan daha beteriymiş.

Bilmiyorum, karşıdaki insana uyuşturucu müptelası adı takmak oldukça aşağılık ve terbiyesizce bir hareket. Ayıp değil mi diye sorduğum zaman da cevap vermediğini hatırlatırım, ben ara bulmaya çalışıyordum o arada.

Neymiş bakalım sorunun da her mesajıma kızgın atıyorsun?

Bilmiyorum, karşıdaki insana uyuşturucu müptelası adı takmak oldukça aşağılık ve terbiyesizce bir hareket. Ayıp değil mi diye sorduğum zaman da cevap vermediğini hatırlatırım, ben ara bulmaya çalışıyordum o arada.

Neymiş bakalım sorunun da her mesajıma kızgın atıyorsun?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı