Parthians Hectopat Katılım 29 Kasım 2021 Mesajlar 513 Çözümler 2 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2022 #41 Technopat'da @Kick Furkanowski hocamı görüyordum
Kick Furkanowski Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 1.432 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2022 #42 Parthians dedi: Technopat'da @Kick Furkanowski hocamı görüyordum Genişletmek için tıkla... Sonrada kaççoww deyip kaykayıma atlıyorduk sonra sen bilgisayardan sanal Linux kurup bankayı ele geçiriyorduk
Parthians dedi: Technopat'da @Kick Furkanowski hocamı görüyordum Genişletmek için tıkla... Sonrada kaççoww deyip kaykayıma atlıyorduk sonra sen bilgisayardan sanal Linux kurup bankayı ele geçiriyorduk
Parthians Hectopat Katılım 29 Kasım 2021 Mesajlar 513 Çözümler 2 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2022 #43 Sanal Linux?
Kick Furkanowski Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 1.432 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2022 #44 Parthians dedi: Sanal Linux? Genişletmek için tıkla... VirtualBox
Parthians Hectopat Katılım 29 Kasım 2021 Mesajlar 513 Çözümler 2 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2022 #45 Kick Furkanowski dedi: VirtualBox Genişletmek için tıkla... Aslında siz konu açmıştınız Linux nasıl kurulur diye ordan
Kick Furkanowski dedi: VirtualBox Genişletmek için tıkla... Aslında siz konu açmıştınız Linux nasıl kurulur diye ordan
Kick Furkanowski Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 1.432 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2022 #46 Parthians dedi: Aslında siz konu açmıştınız Linux nasıl kurulur diye oradan Genişletmek için tıkla... Artık Linux kuruyorum ama şu k*hrolası MacOS'i kuramıyorum ya
Parthians dedi: Aslında siz konu açmıştınız Linux nasıl kurulur diye oradan Genişletmek için tıkla... Artık Linux kuruyorum ama şu k*hrolası MacOS'i kuramıyorum ya
Parthians Hectopat Katılım 29 Kasım 2021 Mesajlar 513 Çözümler 2 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2022 #47 Kick Furkanowski dedi: Artık Linux kuruyorum ama şu k*hrolası MacOS'i kuramıyorum ya Genişletmek için tıkla... Neden hocam?
Kick Furkanowski dedi: Artık Linux kuruyorum ama şu k*hrolası MacOS'i kuramıyorum ya Genişletmek için tıkla... Neden hocam?
Kick Furkanowski Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 1.432 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2022 #48 Parthians dedi: Neden hocam? Genişletmek için tıkla... Hatalar hatalar ve yine hatalar. Daha boot menüsüne gelemedim bende saldım artık yeni PC alırsam
Parthians dedi: Neden hocam? Genişletmek için tıkla... Hatalar hatalar ve yine hatalar. Daha boot menüsüne gelemedim bende saldım artık yeni PC alırsam
Parthians Hectopat Katılım 29 Kasım 2021 Mesajlar 513 Çözümler 2 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2022 #49 Kick Furkanowski dedi: Hatalar hatalar ve yine hatalar. Daha boot menüsüne gelemedim bende saldım artık yeni PC alırsam Genişletmek için tıkla... İnşallah alırsınız ne diyeyim hocam.
Kick Furkanowski dedi: Hatalar hatalar ve yine hatalar. Daha boot menüsüne gelemedim bende saldım artık yeni PC alırsam Genişletmek için tıkla... İnşallah alırsınız ne diyeyim hocam.
Lawen Hectopat Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 462 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2022 #50 Cem Karaca oluyordum.