Gördüğünüz en garip rüya neydi?

Ah be abi

Bize anlatmak istediğiniz bir rüyanız var mı?

Önceki akşam Crysis 1 oynamıştım. Rüyamda polislerden kaçıyordum. Bir zıplıyordum uzaylıların yanına. Orada yaşamaya başlıyordum. Hala daha anlam çıkartamadım.

Dalga geçmek amaclı değil böyle insanlar var. Tesadüf olamaz.

Bir yakınımda yaşamıştı aynı durumu. Rüyasında annesinin trafik kazasını geçirdiğini görmüştü. Sabah annesine anlattı ve o gün kaza yaptılar.

Benim rüyam ise;
İnception filmindeki gibi 2 katmanlı rüyaya dalmıştım.2.katmandaki rüya yatağımdan kalktığımda başlamıştı. Odamda masamın üzerinde daha yeni tanıtılmış ve satışı başlamamış olan RTX 2080 ekran kartı vardı. İlginç bir şekilde rüyada olduğumu anladım ve birden 1.katmanda yatağımdan fırladım."vay be ne rüyaydı"diyerek hala bir rüyada olduğumun farkına varmadan güzel vakit geçirdim. Sonra gerçek hayata uyandım.

Son düzenleme:
Bir yakınımda yaşamıştı aynı durumu. Rüyasında annesinin trafik kazasını geçirdiğini görmüştü. Sabah annesine anlattı ve o gün kaza yaptılar.
Ben de rüyamda edebiyat dersinde bahçeye inip not defterime bir şeyler yazdığımı görmüştüm. Salı günü edebiyat dersinde bahçeye inip şiir yazdık. Bir çok şey tanıdık geldi. Lan noluyo moduna girdim bi 3 dk falan.

Aquaparklardaki rengarenk kaydıraklardan kayıyordum ama geçiş efekt gibiydi. Sonra birden görüş açısı genişledi ve karşıdan orman görmeye başladım. 1 tane kocaman kurt 1 tane aynı boyda robot vardı. Ve arkadan kuuuuurt diye biri bağırıyordu. Sonra tekrar rengarenk kaydıraktan kaydım ve uyandım sandım. Sonra yataktan kalktım ve hareket edemez oldum. Sonra kapıdan içeriye möleyen bir poşet girdi. Sonra da bitti rüya çok korkunçtu. 1 tane daha aklımda kalan bir rüya var anlatırım isterseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…