Gördüğünüz en garip ve ilginç rüya nedir?

Hocam :/

Yıllardır rüya görmüyorum lakin küçükken bir rüyamda inşaat makineleri vs atıyordu.Hatta böyle eski bir oyun var bakabilirsiniz.
Bir yerde okuduğum yazıya göre - ki ne kadar doğru bilmiyorum - aslında her insan gece rüya görür, fakat pek azı gece gördüğü rüyayı hatırlarmış.

Küçüktüm o zamanlar, rüyamda kuzenim ve ben Slenderman görüyorduk. Bir de yetmezmiş gibi cutscene vardı.

Ben Stalin'e suikast uygulayıp cccp'nin ve sovyetlerin başına geçmiştim ama bayağı detayli planli falan yani bildiğin 1 2 saatlik bir hikayeydi

Bugün gördüm bir tane.
Dağda çatışıyordum asker olarak. Bir anda yakınlardan komutanım dikkat edin diye bir ses geldi. Büyük bir patlama gibi bir ses sonrasında nefesim kesiliyordu. Uyandığımda yorganın altına girdiğim için nefessiz kalmışım ondan kaynaklıymış

Konuyu okurken konuyu unuttum konuya bakarken konunun içeriğini unuttum bu ne hocam.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Geçen gün Reels'lerde dolaşırken böyle bir video çıktı aklıma, bu post geldi, buraya da atayım dedim, böyle bir şeyin gerçeklik payı olmasa da karşıma çıkması garip hissettirdi doğrusu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…