Gördüğünüz en garip ve ilginç rüya nedir?

Ben profesör 13. Einstein olarak bu rüyayı yorumlayabilirim. Din kültürü öğretmeninizin peşinizi bırakmamasından sizin ya da onun hatta belki de ikinizin de birbirinizden hoşlandığını görüyorum. (cinsiyet fark etmiyor) içtiğiniz kelle paça ileride maddi açıdan bolluk getireceğe benziyor ama din hocası buna da el atabilir. Atari ve street Fighter kısmından ise oyun oynama isteğinizi görüyorum ama burada da din hocası sizi rahat bırakmamış. Uzaylılar görmek istemediğiniz şahıslar olabilir. Çevrenizdeki insanlara dikkat etmenizde fayda var. Özellikle de din hocanıza dikkat edin.

13. Einstein değil de kendim olarak yorumlamaya kalkarsam... Bir saniye yorumlayamıyorum.

Hocam :/

Küçüktüm o zamanlar, rüyamda kuzenim ve ben Slenderman görüyorduk. Bir de yetmezmiş gibi cutscene vardı.

Ben Stalin'e suikast uygulayıp cccp'nin ve sovyetlerin başına geçmiştim ama bayağı detayli planli falan yani bildiğin 1 2 saatlik bir hikayeydi :D

Bugün gördüm bir tane.
Dağda çatışıyordum asker olarak. Bir anda yakınlardan komutanım dikkat edin diye bir ses geldi. Büyük bir patlama gibi bir ses sonrasında nefesim kesiliyordu. Uyandığımda yorganın altına girdiğim için nefessiz kalmışım ondan kaynaklıymış :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Geçen gün Reels'lerde dolaşırken böyle bir video çıktı aklıma, bu post geldi, buraya da atayım dedim, böyle bir şeyin gerçeklik payı olmasa da karşıma çıkması garip hissettirdi doğrusu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı