Vatan bilgisayar'da şuan da OEM ürünlerin de %18 kdv indirimi var.21-24 kasım tarihleri arasında geçerliymiş.Fakat kulaklık,monitör ve klavye gibi ürünler de indirim malesef yok
85 KG'luk halter seti 130 TL'den 10 TL'ye düşmüştü. Tam sepete ekledim ürünü onaylayacağım banka kartında yeterli bakiye bulunmuyor dedi. Tam onaylayacağım sırada fiyatını 130'a tekrar çıkartmışlar.
Gigabyte b450 aorus m amd b450 anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Gigabyte b450 aorus m anakart uygun fiyat seçenekleri ile sadece Vatan Bilgisayar'da
@obelisk valla görünce bende çok şaşırdım takipteyim bakalım verecekler mi merak ettim.
Bu arada konuyu bende takip ediyorum arkadaşlar gözüme birşey gelirse paylaşırım, sizlerin paylaştıklarını da dikkate alacağım,
İyi forumlar
MSI B350M PRO-VD PLUS AM4 AMD Ryzen™ DDR4 3200+MHz (O.C.) USB 3.1 Anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Diğer sitelerde 450 TL fiyatı var. Tam alacaktım bonus kartta taksit yapmadıklarını görünce durdum.
Gigabyte b450 aorus m amd b450 anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Gigabyte b450 aorus m anakart uygun fiyat seçenekleri ile sadece Vatan Bilgisayar'da