Gördüğünüz gerçek indirimler

• Konuyu başlatan Silinen üye 94679
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 60
  • Görüntüleme 5.444
  • Etiketler
    indirim
Vatan bilgisayarın KDV indirimi bence foss çıktı 2 3 ay kadar önce KDV indiriminde 3699 tl ye satılan Asus Rog Strix RTX 2070 OC modeli şimdi KDV indiriminde 4142 tl bu nasıl indirim monitörler zaten indirime dahil edilmemiş şaka gibi.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20191121-100552_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20191121-100552_Samsung Internet.jpg
    157,9 KB · Görüntüleme: 66
Arkadaşlar sizlere tavsiyem Hepsi buradanın 21 Kasımda başlatacağı indirimlere kanmayın. 29 Kasım Kara Cumanın gerçek zamanı... Ayrıca 29 Kasımdan sonraki pazartesi Cyber Monday olarak geçiyor. elektronik ürünlerinde indirimler oluyor. Haberiniz olsun...

Vatanın KDV indirimleri yalandan ibaret. Satın alma sayfasına kadar ilerledim. Ürün fiyatı 600 küsür 115 TL de KDV sini eklemiş toplam 715 TL. Hani nerede %18 KDV indirimi ?
KDV almıyoruz demiyorlar KDV kadar indirim yapıyoruz diyorlar. Ha çoğu indirim falan değil ama indirim diye KDV den kaçacak hali yok adamların.

Herhangi bir gün belirtmedim, şimdiden itibaren, önümüzdeki günleri de kapsayacak şekilde görülen indirimlerin paylaşılmasını istedim. Vatan Bilgisayar'ın KDV indirimi başladı.
Ancak rica etmiş olabilirsin. Burada millet ne gördüğünü seninle paylaşmak zorundaymış gibi bir üslup kullanıyorsun. Konu başlığında ve şu yaptığın yorumla. Öyle bir zorunlulukları yok öncelikle bir ona dikkat et. Üslubuna çeki düzen verdikten sonra sayfa düzenine zaten moderatörler müdahale eder.

Şarjlı 500 Liraya kadar önerdiğiniz uzun süre kullanımda (arı sandığı yapımında kullanılacak ) matkap var mı acaba?
Veya indirime girerse bilgilendirebilir misiniz?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı