Gördüğünüz gerçek indirimler

Firma ile görüş zaten alacaksan durumu izah et belki kalan para iadesini yaparlar.
Görüştüm fakat öyle olmazmış malesef. Bu arada 450 Tomahawk Max modelini sipariş ettim ama 3200 MHz yazıyor, 4133 diye biliyordum ben.

Benim itopyadan topladigim sistem sepetde bekliyor ilk ekran görüntüsü düne ait

Bu ekran görüntüsünde bugün 10dk önce aldığım ekran görüntüsü

Bugün akşam 21:00'dan sonrada ilk ekran görüntüsü fiyatına geri çekip indirim yaptık diyceklermi acaba çok merak ediyorum

Vatanda sadece 6 taksit yapılıyor acaba banka ekstra taksit veriyor mu daha önce alışveriş yapan var mı?

Arkadaşlar yeni konu açmak istemedim konu sahibi arkadaş kusura bakmasın bir sorum olucak ryzen 5 3600 işlemciyi Asus tuf b450 pro Gaming ana karta bios guncellemesi yapmadan takip calistirabilirmiyim ? elimde 1. Ve 2. Nesil işlemci yok

Vatan Bilgisayar'da Asus TUF B450 Plus Gaming 740 TL'den 617 TL'ye düşmüş. Benim için yeterli bir indirim. Sipariş veriyorum.

Derler, kesin....
Ülkemde indirim anlayışı bu kadar. Aslında indirimde var sonuç olarak inmiş değilmi ?

Şu anda 7609TL ilgili sistem. Geçici bir sorun vs. idi sanırsam. İndirimler de başlamadı henüz.

Şu anda 7609TL ilgili sistem. Geçici bir sorun vs. idi sanırsam. İndirimler de başlamadı henüz.
Ben sistemi ozellestirdim ve şuan bende hala 8002.34tl olarak görünüyor ve indirimin başlamadığını biliyorum yukarıdaki ekran görüntülerin birer gün ara ile alında ve sonuç ortada 386.77tl zam yapılmış ? bugün 21:00'da 400-450tl indirim yaparlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…