Gördüğünüz gerçek indirimler

Pardon benim hatam. Ram Trident seçmişsiniz, dediğiniz gibi oluyor. Valla fiyat yükseltip sonra eski haline çevirirlerse bu devirde herkese kolay kolay yediremezler. Ben en azından almak istediğim ürünlerin fiyatlarını biliyorum. Gider Vatan'dan alırım daha iyi bu durumda.

Aynen öyle şuan aynı sistem M2 SSD farklı marka vatanda 7.111tl bakalım hepsiburda indirimini bekliyorum olmazsa gider vatandan alırım

Boşuna tetiklenmişsin. Bunu kimsenin senin anladığın gibi anlamlandıracağını sanmıyorum, bu nedendendir ki öyle yazdım.

"Eğer aranızda konuşacaksanız lütfen gereken mesajı alıntılayarak konuşun ki bir düzen hakim olsun, herkes ortaya mesaj yazmasın. Yorumunuzun kime ve kişinin hangi mesajına yapıldığı bilinsin."

Bu cümlede zaten "lütfen" diyerek en azından düzen için bir ricada bulundum. Ben konuyu kendim için açmadım, herhangi bir elektronik ihtiyacım da yok. Belki bir şeye ihtiyacı olanlar vardır, daha uygun fiyatlısını ve güzelini bulur diye açtım konuyu. Bugün her halükarda bu tür bir konu açılacaktı, erken davranım direkt isteğim doğrultusunda açtım konuyu.

Msi Ventus 2060 Super 2844 liraya nasıl?
Ben yaklaşık 45 gün önce 2.865,73 TL fiyata Gaming Z modelini nanokatalog'dan aldım. Daha gelmedi ama bence yüksek şuan o model Ventus modeli daha ucuzdu Gaming Z modelinden

Ben yaklaşık 45 gün önce 2.865,73 TL fiyata Gaming Z modelini nanokatalog'dan aldım. Daha gelmedi ama bence yüksek şuan o model Ventus modeli daha ucuzdu Gaming Z modelinden
Nanokotoloğun şikayet var sayfasına göz attın mı yakın zamanlarda? 700 TL ye PSU aldım bugün tam 3 ay oldu tık yok adamlara da ulaşamıyoruz ne telefon ne canlı destek. İnşallah beklemezsin benim gibi.

Nanokotoloğun şikayet var sayfasına göz attın mı yakın zamanlarda? 700 TL ye PSU aldım bugün tam 3 ay oldu tık yok adamlara da ulaşamıyoruz ne telefon ne canlı destek. İnşallah beklemezsin benim gibi.
Ben geçen sene 5700 TL alışveriş yapmıştım. Geç geleceğini bilerek sipariş verdim. Biraz da ona güvendim açıkcası. Eğer böyle çok uzarsa ya Şişli'deki yerlerine gideceğim yada tüketici hakem heyetine giderim.

Ya bana sıkıntısı şu oldu 700 TL çok büyük bir para değil ama buralara kadar sarkacağını bilsem 11.11 de ve şu anda güzel indirim var alır bulurdum yani havalesiyle 720 TL verdim 750-800 TL ye zaten Coolermaster, Corsair gibi düzgün markaların ürünlerini bulabiliyoruz şu indirim dönemedinde 750W 80+ gold sertifikalı ürünler yani. Buralara sarkacağını hesap etmemiştim hiç ben 1 ay bilemedin 2 ay beklerim dedim 3 ay oldu tık yok gelişme de yok bir şey söyleyemiyorlar her gün haftaya diyor adamlar böyle böyle 3 ay oldu.

Banada aynısı oldu her hafta sevkiyat geçikti dediler son 2 haftadır aramayı da açmıyorlar. Şuan 11.11 indirimlerinde bile o kadar düşmedi ekran kartının fiyatı düşmüş olsa iptal ederdim bir şekilde onu başka siteden sipariş verirdim de mecbur bekleyeceğim bakalım.Ama ben senin yerinde olsam 700 TL için beklemezdim hiç.

Parayı iade etmiyorlar ki 3 aydır para iadesi bekleyen de var. O yüzden beklemek en mantıklı opsiyon oldu benim için yoksa düşünmedim değil tabi. Sosyalde birisi konu açtı 2 gün sonra geldi dedi 3 ay beklemiş ama arkadaşa konuyu açtıktan 2 gün sonra gelmesi tesadüf oldu biraz ama belki bizimki de gelir. Adamlar zaten parayı alıyor işletiyor hemen iade edenlerin konularına bakıyorum şikayetvardan yok yani 1-2 ay geçmiş para iadesi yok 3 ay oldu diyen de gördüm. Zaten PSU yenilemek için almıştım elimdeki PSU sağlam hiç bir sorunu yok öyle beklemey devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…