Görev çubuğu bazen göz kırpıyor

Vileblood

Decapat
Görev çubuğu bazı zamanlar (şu ana kadar başıma Max 3-4 kere geldi) sanki masaüstünü yenileyince bütün uygulamalar saliselik gidip gelir ya öyle oluyor. Bu durum normal midir sizde de oluyor mu?

Ara sıra oluyor. Sanırım arkada güncelleştirme yapıyor ne bileyim sürücü vesaire yüklüyor. Ondan dolayı olabilir.

Sizde de oluyor mu hocam_

Muhtemel arkada güncelleme yükleniyordur. Ama eğer virüs korkusu içerisindeysen Malwarebytes üzerinden tarama yapabilirsin.

Virüs gibi bir derdim yok hocam internette YouTube'dan başka bir yere girdiğim söylenemez. Ve merak ettim sizde de oluyor mu hocam?

Sizde de oluyor mu hocam_.

Virüs gibi bir derdim yok hocam internette YouTube'dan başka bir yere girdiğim söylenemez. Ve merak ettim sizde de oluyor mu hocam?

Bilgisayar aktif halde yani yeniden başlatma gerek duymadan güncelleme sadece güvenlik güncellemeleri oluyor bende aktif halde güvenlik güncellemesini arkada yapmasına izin veriyorum o yüzden bende de dediğin olay oluyor :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı