ZerefDragneel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 2.255 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer localhost 1 Nisan 2021 #1 Selamlar. Windows 10 kullanıyorum. Spacedesk adında bir uygulama yükledim. Baktım çok kullanışlı gelmedi. Sildim uygulamayı. Uygulama yüklediğimde görev çubuğundaki bu yerdeki simgeler yanyanayken ayrıldı. Ve buna alışamadım bir de PC'de. Diye şeyler geldi nasıl kaldırabilirim?
Selamlar. Windows 10 kullanıyorum. Spacedesk adında bir uygulama yükledim. Baktım çok kullanışlı gelmedi. Sildim uygulamayı. Uygulama yüklediğimde görev çubuğundaki bu yerdeki simgeler yanyanayken ayrıldı. Ve buna alışamadım bir de PC'de. Diye şeyler geldi nasıl kaldırabilirim?
B baran_basaran Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2018 Mesajlar 5.994 Makaleler 4 Çözümler 24 1 Nisan 2021 #2 Onlar zaten vardı, imleci bir ikonun üzerine getir ikonların sol yanında bir tane çatı çıkacak. Hepsini onun içine at.
Onlar zaten vardı, imleci bir ikonun üzerine getir ikonların sol yanında bir tane çatı çıkacak. Hepsini onun içine at.
Yehetto Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.983 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer İstanbul 1 Nisan 2021 #3 Bilgisayarı kapayıp aç düzelmesi lazım. Bazen bana da oluyor o şekilde ayrılıyorlar.
2 26318 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Temmuz 2014 Mesajlar 12.315 Makaleler 25 Çözümler 277 1 Nisan 2021 #4 Tablet moduna geçmiş gibi duruyor. Başlat > Ayarlar > Sistem > Tablet ayarlarına gidin. Resimde gösterdiğim gibi ayarları değiştirin.
Tablet moduna geçmiş gibi duruyor. Başlat > Ayarlar > Sistem > Tablet ayarlarına gidin. Resimde gösterdiğim gibi ayarları değiştirin.
ZerefDragneel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 2.255 Makaleler 1 Çözümler 18 Yer localhost 1 Nisan 2021 #5 baran_basaran dedi: Onlar zaten vardı, imleci bir ikonun üzerine getir ikonların sol yanında bir tane çatı çıkacak. Hepsini onun içine at. Genişletmek için tıkla... Hayır o özellik bende yok. Yani daha doğrusu ben kapattım. Ve zaten yoklardı. Yeni geldiler lnk falan. Yehetto dedi: Bilgisayarı kapayıp aç düzelmesi lazım. Bazen bana da oluyor o şekilde ayrılıyorlar. Genişletmek için tıkla... Düzelmedi. 26318 dedi: Tablet moduna geçmiş gibi duruyor. Başlat > ayarlar > sistem > tablet ayarlarına gidin. Resimde gösterdiğim gibi ayarları değiştirin. Eki Görüntüle 952776 Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim. 26318 dedi: Tablet moduna geçmiş gibi duruyor. Başlat > ayarlar > sistem > tablet ayarlarına gidin. Resimde gösterdiğim gibi ayarları değiştirin. Eki Görüntüle 952776 Genişletmek için tıkla... Olmadı. Son düzenleme: 1 Nisan 2021
baran_basaran dedi: Onlar zaten vardı, imleci bir ikonun üzerine getir ikonların sol yanında bir tane çatı çıkacak. Hepsini onun içine at. Genişletmek için tıkla... Hayır o özellik bende yok. Yani daha doğrusu ben kapattım. Ve zaten yoklardı. Yeni geldiler lnk falan. Yehetto dedi: Bilgisayarı kapayıp aç düzelmesi lazım. Bazen bana da oluyor o şekilde ayrılıyorlar. Genişletmek için tıkla... Düzelmedi. 26318 dedi: Tablet moduna geçmiş gibi duruyor. Başlat > ayarlar > sistem > tablet ayarlarına gidin. Resimde gösterdiğim gibi ayarları değiştirin. Eki Görüntüle 952776 Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim. 26318 dedi: Tablet moduna geçmiş gibi duruyor. Başlat > ayarlar > sistem > tablet ayarlarına gidin. Resimde gösterdiğim gibi ayarları değiştirin. Eki Görüntüle 952776 Genişletmek için tıkla... Olmadı.