Görev çubuğu bölümü değişti

Makaleler
1
Yer
localhost
Selamlar. Windows 10 kullanıyorum. Spacedesk adında bir uygulama yükledim. Baktım çok kullanışlı gelmedi. Sildim uygulamayı. Uygulama yüklediğimde görev çubuğundaki bu yerdeki simgeler yanyanayken ayrıldı. Ve buna alışamadım bir de PC'de.

1617298579252.png

1617298660583.png

Diye şeyler geldi nasıl kaldırabilirim?

Tablet moduna geçmiş gibi duruyor. Başlat > Ayarlar > Sistem > Tablet ayarlarına gidin. Resimde gösterdiğim gibi ayarları değiştirin.

Screenshot_5.png

Onlar zaten vardı, imleci bir ikonun üzerine getir ikonların sol yanında bir tane çatı çıkacak. Hepsini onun içine at.

Hayır o özellik bende yok. Yani daha doğrusu ben kapattım. Ve zaten yoklardı. Yeni geldiler lnk falan.

Bilgisayarı kapayıp aç düzelmesi lazım. Bazen bana da oluyor o şekilde ayrılıyorlar.

Düzelmedi.

Tablet moduna geçmiş gibi duruyor. Başlat > ayarlar > sistem > tablet ayarlarına gidin. Resimde gösterdiğim gibi ayarları değiştirin.

Eki Görüntüle 952776

Deneyeceğim.
Tablet moduna geçmiş gibi duruyor. Başlat > ayarlar > sistem > tablet ayarlarına gidin. Resimde gösterdiğim gibi ayarları değiştirin.

Eki Görüntüle 952776

Olmadı.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı