Merhaba öncelikle. Benim görev çubuğum, görev çubuğunun simgelerinin yerini düzenleyen bir uygulama sayesinde bozuldu, ve hiçbir şekilde düzeltemedim. Bu sorunu 1 yıldır bazen yaşıyorum ve canıma tak etti sonunda. Üstünden zaman geçtiğinden uygulamanın ismini hatırlamıyorum, düzelir diye silmiştim. Sorun şu, sol taraftaki Windows ikonu vs tıklayabiliyorum, ama sağ taraftaki takvimdir vs tıklasamda herhangi bir şey olmuyor. Ayrıca ses ayarlama yeri gibi önemli şeyler ve ortadaki eklediğim uygulamalar da gözükmüyor.
Bak, o ses simgeleri falan Windows ile ilgili bir sorun büyük ihtimal çünkü ben bilgisayarımı açtığımda öyle olmuştu. Update falan giriyor mu bende girmiyor da.
Kardeşim dediğim gibi Windows işareti + t yaptıktan sonra bende geri geldi sende gelir mi onu bilmem ama.
Bak, o ses simgeleri falan Windows ile ilgili bir sorun büyük ihtimal çünkü ben bilgisayarımı açtığımda öyle olmuştu. Update falan giriyor mu bende girmiyor da.
Şimdi farkettim, bende de girmiyor update kısmına. Galiba bunun en büyük çözümü bilgisayara baştan sonra bir format çekmek gibi. Şuana kadar yardımın için çok teşekkürler
Şimdi fark ettim, bende de girmiyor Update kısmına. Galiba bunun en büyük çözümü bilgisayara baştan sonra bir format çekmek gibi. Şu ana kadar yardımın için çok teşekkürler
Kardeşim aynı dediğin gibi oldu. Şu an bilgisayarda herhangi bir problem yok, her şey tam olarak geldi. Çok teşekkür ediyorum. Adamsın!