yagiz28 Hectopat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2022 #1 Görev çubuğu hariç hiçbir yere tıklanmıyor ve ekran arada beyaz oluyor. (Şeffaf beyaz ama simgeler gözüküyor.)
Görev çubuğu hariç hiçbir yere tıklanmıyor ve ekran arada beyaz oluyor. (Şeffaf beyaz ama simgeler gözüküyor.)
6 682784 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 5.736 Makaleler 6 Çözümler 27 28 Mayıs 2022 #2 yagiz28 dedi: Görev çubuğu hariç hiçbir yere tıklanmıyor ve ekran arada beyaz oluyor. (Şeffaf beyaz ama simgeler gözüküyor.) Genişletmek için tıkla... Görev çubuğundan dosya gezgini ne felan girebiliyormusunuz? Artı 0 Eksi
yagiz28 dedi: Görev çubuğu hariç hiçbir yere tıklanmıyor ve ekran arada beyaz oluyor. (Şeffaf beyaz ama simgeler gözüküyor.) Genişletmek için tıkla... Görev çubuğundan dosya gezgini ne felan girebiliyormusunuz?
Shazel Decapat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 309 Çözümler 3 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2022 #3 yagiz28 dedi: Görev çubuğu hariç hiçbir yere tıklanmıyor ve ekran arada beyaz oluyor. (Şeffaf beyaz ama simgeler gözüküyor.) Genişletmek için tıkla... Sistemiz agır çalışıyor sistemiz düşük yüksek ihtimal sistemi yeniden başlatıgınızda bu sorun düzelip tekrarlaması gerekiyor Artı 0 Eksi
yagiz28 dedi: Görev çubuğu hariç hiçbir yere tıklanmıyor ve ekran arada beyaz oluyor. (Şeffaf beyaz ama simgeler gözüküyor.) Genişletmek için tıkla... Sistemiz agır çalışıyor sistemiz düşük yüksek ihtimal sistemi yeniden başlatıgınızda bu sorun düzelip tekrarlaması gerekiyor
KS KS yagiz28 Hectopat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2022 #4 Silinen üye dedi: Görev çubuğundan dosya gezgini ne felan girebiliyormusunuz? Genişletmek için tıkla... Evet girebiliyorum Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Görev çubuğundan dosya gezgini ne felan girebiliyormusunuz? Genişletmek için tıkla... Evet girebiliyorum
C Carbage Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 1.355 Çözümler 1 28 Mayıs 2022 #5 Bende de arasıra böyle arızalar çıkartıyordu, aç-kapa yaparak çözüm bulmuştum. Artı 0 Eksi