Görev çubuğu nasıl düzenlenir?

Skyfalton

Hectopat
Daha fazla  
Arama kısmına basamıyorum Windows'a basınca aramaya basıyorum ama bu sefer yazmaya çalıştığımda direk olarak uygulamaların baş harfi mesela atıyorum s ye bastım s ile başlayan uygulamaya atıyor ne yapmalıyım?

Arama kısmına basamıyorum Windows'a basınca aramaya basıyorum ama bu sefer yazmaya çalıştığımda direk olarak uygulamaların baş harfi mesela atıyorum s ye bastım s ile başlayan uygulamaya atıyor ne yapmalıyım?
Hocam aklıma bir şey geldi ama işe yaramaz diye düşünüyorum, ama siz gine de deneyin. Görev yöneticisine girin Windows Gezgini hizmetini bulup Görevi Sonlandır deyin. Yaptıktan sonra ekran falan gidecektir. Gerilmenize gerek yok yukarıda Yeni bir görev çalıştır'a tıklayıp explorer yazın.

Yukarıdaki arkadaşın dediği şekilde yapmak yerine direkt sağ tıklayıp yeniden başlat deyin.

Dostum bu ne bu sistemi kökten onarıyor ufacık bir sorun için bu yapılır mı

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı