HalePlace Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 2.086 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2021 #1 Merhabalar. Sorum başlıkta. Nasıl yapabilirim bunu? Simgeleri değil direkt görev çubuğunu küçültmek istiyorum. Windows 10 kullanıyorum.
Merhabalar. Sorum başlıkta. Nasıl yapabilirim bunu? Simgeleri değil direkt görev çubuğunu küçültmek istiyorum. Windows 10 kullanıyorum.
Çözüm _karadayi66 19 Nisan 2021 HalePlace dedi: Merhabalar. Sorum başlıkta. Nasıl yapabilirim bunu? Simgeleri değil direkt görev çubuğunu küçültmek istiyorum. Windows 10 kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Küçük görev çubuğunu kullanı seçin.
HalePlace dedi: Merhabalar. Sorum başlıkta. Nasıl yapabilirim bunu? Simgeleri değil direkt görev çubuğunu küçültmek istiyorum. Windows 10 kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Küçük görev çubuğunu kullanı seçin.
Murat159 Centipat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 1.253 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2021 #11 HalePlace dedi: Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Simgeleri kucultmek istemiyorum diye ozellikle belirtip gorev cubugundaki simgeleri kucultmeyi begenmek de ilginc oldu. Artı 0 Eksi
HalePlace dedi: Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Simgeleri kucultmek istemiyorum diye ozellikle belirtip gorev cubugundaki simgeleri kucultmeyi begenmek de ilginc oldu.