Görev çubuğu nasıl saydam yapılır?

Mr Yiğit

Hectopat
Herkese iyi günler. Görev çubuğum ilk başta saydamdı duvar kâğıdının renkleriyle uyuşuyordu ama sonra hazır temalardan birini kullanmaya başladım şimdi saydamlık efekti yok ve siyah bunu nasıl düzeltebilirim? İşletim Sistemi: Windows 11

Son düzenleme:

Herkese iyi günler. Görev çubuğum ilk başta saydamdı duvar kâğıdının renkleriyle uyuşuyordu ama sonra hazır temalardan birini kullanmaya başladım şimdi saydamlık efekti yok ve siyah bunu nasıl düzeltebilirim?

Saydam olan temayı tekrar yükleyin sonra seçtiğiniz temayı yüklerken seçeneklerden görev çubuğu değişim tiki var ise onu kaldırın.

TranslucentTB ile yapabilirsiniz.

How to make the taskbar transparent?
Görev çubuğu nasıl saydam yapılır?

En: Microsoft Store - Search - TranslucentTB - Download
After opening it once, the application will open every time your computer is turned on.

Tr: Microsoft Mağaza - Arama - TranslucentTB - İndir
Bir kere açtıktan sonrasında her bilgisayarın açıldığında uygulama açılacaktır

Link:
TranslucentTB Microsoft Store

Arkadaşın işletim sistemini bilmiyorum ama Windows 11 de moment 2 güncellemesi geldiğinden bu yana TranslucentTB çalışmıyor ya da çalıştırmak için 3 parti bir program yüklemniz gerekli.

Görev yöneticisine girin hocam, işlemlerde Windows Gezgini'ni bulup sağ tıklayıp yeniden başlat diyebilir misiniz?
Bende şimdi yeniden başlatmayı düşünüyorum belki temayı değiştirince saydamlık efekti güncellenmemiştir.

Görev yöneticisine girin hocam, işlemlerde Windows Gezgini'ni bulup sağ tıklayıp yeniden başlat diyebilir misiniz?
Yeniden başlattım ve düzeldi teşekkür ederim -.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı