Görev çubuğu şeffaf nasıl yapılır?

Curse1903

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
2 ay önceye kadar TranslucentTB kullanıyordum ama son güncelleme sonrası çalışmamaya başlad. I kullanan veya sorunu çözen oldu mu? Veya şeffaf yapmak için başka yollarda var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunu kullanıyorum ben hocam. Hocam edit: Kullandığınızı okumamışım.

2 ay önceye kadar TranslucentTB kullanıyordum ama son güncelleme sonrası çalışmamaya başlad. I kullanan veya sorunu çözen oldu mu? Veya şeffaf yapmak için başka yollarda var mı?

Bug'a giriyor hocam bu tarz App'ler. Silip baştan yüklemek çözmediyse ya güncelleme beklemek lazım ya da format. Ben de yüklüyorum şu an, merak ettim nasıl bir şeymiş.

Bunu kullanıyorum ben hocam. Hocam edit: Kullandığınızı okumamışım.

Sizde çalışıyor mu Windows kaç PC niz.

Bug'a giriyor hocam bu tarz App'ler. Silip baştan yüklemek çözmediyse ya güncelleme beklemek lazım ya da format. Ben de yüklüyorum şu an, merak ettim nasıl bir şeymiş.

Çok güzel oluyor ancak Windows 11 22H2 güncellemesinde sorun çıkardı.

Startallback kullanıyorum W11 sorunsuz.
1684622861366.png

Hocam silip tekrar yüklemeyi denediniz mi? Ben bu arada güncelleme falan yapmıyorum bu uygulama için. Siz yazmasanız aklıma bile gelmeyecekti. Bir 7-8 ay olmuştur kullanalı.

Sizde çalışıyor mu Windows kaç PC niz.

Çok güzel oluyor ancak Windows 11 22H2 güncellemesinde sorun çıkardı.

Bende çalışmıyor sanki? Normalde uygulamayı açmadan önce böyle zaten. Açınca nasıl olması gerekli?

1684622891258.png

Hocam silip tekrar yüklemeyi denediniz mi? Ben bu arada güncelleme falan yapmıyorum bu uygulama için. Siz yazmasanız aklıma bile gelmeyecekti. Bir 7-8 ay olmuştur kullanalı.

10 kere sildim ayarları sıfırladım tekrar yaptım gene olmadı.

Bende çalışmıyor sanki? Normalde uygulamayı açmadan önce böyle zaten. Açınca nasıl olması gerekli?

Eki Görüntüle 1786986

Evet sizde de çalışmıyor arka planınızla aynı olurdu çalışsaydı.

Startallback kullanıyorum W11 sorunsuz.
Eki Görüntüle 1786985

Nereden indirebiliriz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı