2 ay önceye kadar TranslucentTB kullanıyordum ama son güncelleme sonrası çalışmamaya başlad. I kullanan veya sorunu çözen oldu mu? Veya şeffaf yapmak için başka yollarda var mı?
Bunu kullanıyorum ben hocam. Hocam edit: Kullandığınızı okumamışım.![]()
TranslucentTB - Free download and install on Windows | Microsoft Store
A lightweight (uses a few MB of RAM and almost no CPU) utility that makes the Windows taskbar translucent/transparent on Windows 10 and Windows 11. Runner up for the Microsoft Store App Awards 2022 - Community Choice Award: Open Platform! Thank you for voting for us!apps.microsoft.com
Bug'a giriyor hocam bu tarz App'ler. Silip baştan yüklemek çözmediyse ya güncelleme beklemek lazım ya da format. Ben de yüklüyorum şu an, merak ettim nasıl bir şeymiş.
Hocam bende sıkıntı yok Windows 10 Pro.Sizde çalışıyor mu Windows kaç PC niz.
Hocam bende sıkıntı yok Windows 10 Pro.
Sizde çalışıyor mu Windows kaç PC niz.
Çok güzel oluyor ancak Windows 11 22H2 güncellemesinde sorun çıkardı.
Hocam silip tekrar yüklemeyi denediniz mi? Ben bu arada güncelleme falan yapmıyorum bu uygulama için. Siz yazmasanız aklıma bile gelmeyecekti. Bir 7-8 ay olmuştur kullanalı.
Bende çalışmıyor sanki? Normalde uygulamayı açmadan önce böyle zaten. Açınca nasıl olması gerekli?
Eki Görüntüle 1786986
Startallback kullanıyorum W11 sorunsuz.
Eki Görüntüle 1786985
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.