Görev çubuğu simgleri bir anda değişti

Dün space desk isimli uygulamayı bilgisayarıma yükledim sonra fark ettimki görev çubuğu değişmiş. Arama butonu uzundu kısalmış sanki, küçültmüş gibi sağ altaki kısayolların arası genişlemiş. Nasıl düzeltebilirim? O uygulamayı kaldırdım.

Start is back i yükle ya da uygulamayı sil:)

Dün space desk isimli uygulamayı bilgisayarıma yükledim sonra fark ettimki görev çubuğu değişmiş. Arama butonu uzundu kısalmış sanki, küçültmüş gibi sağ altaki kısayolların arası genişlemiş. Nasıl düzeltebilirim? O uygulamayı kaldırdım.

Aynı sorunu yaşadım lanet zımbırtı ne kaldırabildim ne de düzeltebildim. SS aldığımda normal ancak sağ alttaki küçük simgeler geniş duruyor.
Nasıl yani? Hala altta duruyor değil mi görev çubuğu? Biraz kurcala ayarları ya da yt ye yaz orada her şey var. Space desk falan yaz araştır.
Aklımıza gelmemişti araştırmak teşekkür ederiz.

Hocam eğer buradaysanız sorunu çözdüm size anlatıyorum hemen. Resimlerde işaretledim zaten daha rahat anlarsınız:
Aygıt yöneticisine girip yukarıdan görünüme geliyoruz ve bağlantıya göre cihazları seçiyoruz. Alt kısımlarda veya orta kısımda space desk ile ilgili 1 veya 2 adet bölüm var bunları devre dışı bırakıyoruz. Eğer devre dışı bırakamadığınız olursa içini açıp içindeki her şeyi kaldırın ve yeniden deneyin. Sildiğim için silme görselerini ekleyemedim ancak internetten bulduğum görselleri koyuyorum.

1617640109775.png

Bunu zaten yapmışsınızdır yapmadıysanız bunu da kaldırın. Bağlantıya göre cihazlara geldikten sonra bu şekilde space desk yazanlara sağ tık yapıp kaldır deyip kurtuluyoruz. Dediğim gibi olmazsa yanındaki işaretle içini açın ve içindekileri tek tek kaldırın.

1617640186401.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı