Görev Çubuğu Tam Ekran Uygulamalarda Bile Gözüküyor

Sırf yorum yapabilmek için üye oldum. Tesekkürler üstad. 2 saattir ugrasıyorum düzeltememiştim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu meret benimde başımda... Konuyu araştırdığımda orijinal olmyan windows sürümlerinde karşılaşılabileceği söylenmiş. Hemen belirteyim, lisanslı kullanıyorum.

Windows 8.1 Pro Box kullanıcısı idim ve Microsoft'u arayarak windows 10'a taşıdım. Acaba lisansla ilgili bir sıkıntı var mı diyerek "etkinleştirme" kısmını kontrol ettim ve "Windows Dijital Bir Lisans" ile etkinleştirildi yazısını görüyorum.

Bundan yaklaşık 1 saat önce aynı durum Youtube videolarında vardı, aşağıdaki linkte verilen önergeleri uyguladım ve youtube düzeldi;

Tam Ekran Uygulamada Görev Çubuğu Kaybolmuyor

dism /online /cleanup-image /startcomponentcleanup ENTER TUŞUNA BASIN İŞLEMİN BİTMESİNİ BEKLEYİN

dism /online /cleanup-image /restorehealth ENTER tuşuna basın işlemin bitmesini bekleyin
yine

sfc /scannow
yazın %100 olunca bilgisayarı yeniden başlatın

Fakat Media Player Classic ve VLC Player ile bir video açtığımda görev çubuğu görünüyor...

İlginç olan Windows uygulaması olan "Filmler ve TV" ile açtığımda sıkıntı yok.

Windows güncel, lisanslı. Yukarda verilen yöntemi deneyeceğim, sonucu yazarım.

Teşekkürler.

Ben poweshell yazıyorum ama windows uygulama bulamıyor. Ne yapacağım?

Çok uzun zamandır uğraşıyorum çok sağ ol sırf bunu yazmak için üye oldum. Adamsın.

Ben zaten üyeydim Kardeş valla adamın dibisin

Bende de uzun zamandır bu sorun var. Yukarıda herkesin sorunun çözen öneri işe yarıyor fakat Pc açılınca yine aynı oluyor. Her seferinde uygulamak gerekiyor. Daha kalıcı ve kesin bir çözüm önerisi gerekmektedir.

sırf sana teşekkür etmek için kayıt oldum saolasın.

Sırf sana bunu yazmak için kayıt oldum. Adamsın sağ ol kaç gündür uğraştığım problemi çözdün.
bende kırmızı yazı çıkıyo bişi olmaz dimi

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    32,8 KB · Görüntüleme: 787
Valla adamsın kardeşim ilk yöntemle düzelttim. Ama benim merak ettiğim bu çözümleri nereden öğrendiğiniz. Yani bunları bilmek için illaki yazılımla veya kod yazmakla mı uğraşmak gerekiyor ? Ben bu sorunların çözümlerini ancak forumlara bakarak sizin gibi kurtarıcıların yazdıklarını uygulayarak çözüyorum. Profesyonel olmayan kullanıcılar bu çözümleri kendileri bulamazlar mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…