Çözüldü Görev çubuğunda bilinmeyen simge nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060 - İ5 12450H - 16GB Ram
Video izliyorum, tam ekranda izledikten sonra çıktığımda fotoğrafta belirttiğim simgenin yanında yeşil ve mavi renkli bir simge çıkıyor. Bazen bu simgeden 5-6 tane birden beliriyor, ardından hemen, 1 saniye içinde kayboluyor. Yakalayabilirsem fotoğrafını atacağım ama çok hızlı kaybolduğu için zor oluyor. Bu simge nedir? Virüs olma ihtimali var mı, yoksa bu durum normal midir?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısıfsfsf.PNG
    Ekran Alıntısıfsfsf.PNG
    1,7 KB · Görüntüleme: 74
Son düzenleyen: Moderatör:

Dosya Ekleri

• NV_Optimus_3D_small_03.jpg
    NV_Optimus_3D_small_03.jpg
    187,5 KB · Görüntüleme: 44
Hocam muhtemelen laptopun kendi yazılımında olan bir durum, virüsle alakası olacağını sanmam. Fotoğraf yakalayabilirseniz daha iyi yardımcı olmaya çalışalım şu an bilemedim.

Yakalayabilirsem atacağım şimdilik sağ olun.

Power4Gear yüklü değil de splendid yüklü silmemin sakıncası yok değil mi?
Silmek yerine devre dışı bırakın/kapatın/inaktif edin hocam bakalım çözülüyor mu. Sonrasında hiç kullanmıyorsanız silip silmemek size kalmış. En kötü ihtimalle başlangıç uygulamalarından devre dışı bırakırsınız. Win 8 veya 8.1'siniz sanırım. Öyleyse driver desteği mevcut hala silseniz de.

Silmek yerine devre dışı bırakın/kapatın/inaktif edin hocam bakalım çözülüyor mu? Sonrasında hiç kullanmıyorsanız silip silmemek size kalmış. En kötü ihtimalle başlangıç uygulamalarından devre dışı bırakırsınız. Windows 8 veya 8.1'siniz sanırım. Öyleyse driver desteği mevcut hala silseniz de.

Windows 10 kullanıyorumda vallahi devre dışı edemiyorum hocam görev yöneticisinde, hizmetlerde, ayrıntılarda, işlemlerde hiçbir yerde gözükmüyor sadece açabiliyorum 4 tane şey çıkıyor kapatma veya devre dışı etmeyle ilgili bir şey yok.

Windows 10 kullanıyorumda vallahi devre dışı edemiyorum hocam görev yöneticisinde, hizmetlerde, ayrıntılarda, işlemlerde hiçbir yerde gözükmüyor sadece açabiliyorum 4 tane şey çıkıyor kapatma veya devre dışı etmeyle ilgili bir şey yok.
Direkt silebilirsiniz hocam Win 10 için de sürücü varmış. Bir silin test edin bakalım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı