Çözüldü Görev çubuğundaki "Copilot" adlı program nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kaos5801

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bilgisayarı başlattım ve açtığımda görev çubuğunda garip bir şey olduğunu fark ettim. Adı Copilot. Bu nedir böyle? Daha önceden böyle bir şey yoktu. Görev çubuğundan kaldırılmıyor da. Arama çubuğuna yazıyorum orada da çıkmıyor, garip bir şey. Dediğim gibi daha dün yoktu ama şimdi var? Bu Windows'un güncellemesi ile gelen bir şey mi ve herkese mi geldi?

Program daha oturmamış gibi çünkü her açtığımda bilgisayar çerçevesi bir garip oluyor, sola doğru küçülüyor ama tam yapamamışlar.

Yeni yapay zeka hocam. Chat GPT gibi.

Çözüm
Size de mi geldi?
Evet hocam bayadır var zaten.

1698934807071.png

Bana bugün geldi ve görev çubuğundan çıkmıyor, bunu kaldırmanın bir yolu yok mu? Bir de gereksiz RAM tüketiyor gibi, sizde de mi görev çubuğunda duruyor?
Görev çubuğu ayarlarından kaldırabilirsiniz hocam. Ben bazen kullanıyorum sorun yapmıyor bana. Umarım yardımcı olmuşumdur.

Biraz hantal, kapatmaya basınca geç kapanıyor falan, pek sevmedim. Yardımınız için teşekkürler.
Sistemlede alakalı olabilir. Şuan zaten beta sürücünde hataları olması normal. Rica ederim başka bir şey için yardım lazımsa her zaman burdayım.

Artı -1 Eksi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı