Görev görünümü geçmiş silme bugu

atakantoktas

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 3 4 gündür bu geçmişi temizleme çalışıyorum fakat şu 3 geçmiş hariç geri kalanlar siliniyor. Bunları nasıl temizleyebilirim?

Dosya Ekleri

• how can ı fix this.png
    how can ı fix this.png
    502,2 KB · Görüntüleme: 71
Tek söyleyebileceğim bir yeniden başlatmayı deneyin. En son çare format. Bildiğim bir konu değil.
@Recep Baltaş @The Anorak @SideWinder @Kerem00

1 Haftadır öyle duruyorlar telefon numaramı değiştirdiğim için Microsoft hesabıma 1 ay giriş kısıtlamam var. 1 ay sonra Microsoft geçmişten silmeyi deneyeceğim.
@atakantoktas sağ tıklayıp kaldır seçeneği var öyle olmuyor mu? Ben öyle temizlemiştim. Formattan sonrada sanırım kalıyordu. Çünkü ben format attıktan sonra format sırasında silinen bir dosyamı görmüştüm.

Kaldıra bastığım halde fotoğraftaki gibi hafif silinik hal alıyor. Ufak bir şey için format atmaya gerek yok fakat aklıma takıldığı için sormak istedim.

"Ayarlar>Gizlilik>Etkinlik Geçmişi" kısmından o geçmişi temizleyebilirsiniz ve bir daha oraya geçmişin yazılmamasını sağlayabilirsiniz. Hesaplar kısmından hesapları kapatırsanız da o geçmiş gözükmez.

Eki Görüntüle 665016
1 ay sonra microsoft hesabıma bağlanınca dediğinizi uygulayacağım teşekkürler

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı