Görev yönetcisindeki TiWorker nedir?

triggerr

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar Windows 8.1 kullanıcısıyım, görev yöneticisinde boştayken CPU'yu zorlayan bir şey gördüm neredeyse CPU'nun 100%50 falan kullanıyor, bu nedir?

Dosya Ekleri

• tiw.JPG
    tiw.JPG
    15,6 KB · Görüntüleme: 60
Özellikle Windows güncelleme yaparken bu uygulama çok fazla işlemci kullanabilir, bu durum gayet normaldir. TiWorker.exe bir Windows dosyasıdır ve güvenlidir.

64 Bit sistemlerde şu konumda yer alabilir:

Kod:
C:\Windows\WinSxS\amd64_microsoft-windows-servicingstack_31bf3856ad364e35_6.2.9200.16384_none_622908ad510eb05b

Selamlar Windows 8.1 kullanıcısıyım, görev yöneticisinde boştayken CPU'yu zorlayan bir şey gördüm neredeyse CPU'nun 100%50 falan kullanıyor, bu nedir?

Windows modül yükleyici çalışanı olarak bilinen işlem, Microsoft tarafından Microsoft Windows işletim sistemi (www.microsoft.com) yazılımına aittir. ... tiworker.exe dosyası, bir Windows sistem dosyası değildir. tiworker.exe dosyası, Microsoft'tan güvenilir bir dosyadır.
Alıntıdır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı