Çözüldü Görev Yöneticisi açılırken dosyaya erişemedi hatası

• Konuyu başlatan 638261
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 36
  • Görüntüleme 1.028
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

638261

Decapat
Tekrardan selamlar, direkt konuya değinecek olursam görev çubuğuna sağ tıklayıp Görev Yöneticisi'ni açmaya çalıştığım zaman veya CTRL - Shift - ESC kombinasyonları denediğim zaman ya da Win - r yapıp "gpedit.msc" bu yolu açmaya çalışsam bile sürekli ekteki hatayı alıyorum. Bunu nasıl çözebilirim?

Screenshot_1.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Open IV'ü indirdikten sonra.
Bunu en başta söyleseydiniz daha yararlı olabilirdi 😃. Ya aslında yapılabilecek bir kaç şey var da uğraşmak istemeyebilirsiniz çünkü sorunun tam olarak ne olduğu belli değil. O yüzden temiz kurulum daha iyi olur ama sizin kararınız.
Bunu en başta söyleseydiniz daha yararlı olabilirdi 😃. Ya aslında yapılabilecek birkaç şey var da uğraşmak istemeyebilirsiniz çünkü sorunun tam olarak ne olduğu belli değil. O yüzden temiz kurulum daha iyi olur ama sizin kararınız.

Ben en mantıklısı Open IV yüzünden temiz kurulum atayım (kısaca format). Ama yine de ilginiz için teşekkür ederim, çözüldü olarak işaretliyeceğim.

Zaten taskmgr'nin haklarının neden değiştiğini sorgulamamızın sebebi virüs olasılığı yada sistemdeki bir sorundu.

Ben en mantıklısı Open IV yüzünden temiz kurulum atayım (kısaca format). Ama yine de ilginiz için teşekkür ederim, çözüldü olarak işaretliyeceğim.
Rica ederim. Keşke format atmak zorunda kalmasaydınız.

Aslında Open IV silsem düzelir mi acaba? Sonuçta uygulamanın aldığı tüm haklar kalkıyor silinince.
Hayır, ama şimdiye kadar bırakmamış olman lazımdı 😅

Eğer temiz kurulum yapacaksan yeni kullanıcı oluşturmayı dene kaybedecek bir şeyin yok. Belki yeterli gelebilir.

Temiz kurulum USB ile Windows'u kaldırıp baştan yazmakla oluyor ama uğraşmak istemiyorsan normal format da olur sadece daha iyi oluyor diye öneriyorum zorunlu değil yani.

Anladım, ben en iyisi bilinen en temiz en güzel yol olan formatlamayı yapayım. Windows'u kaldırıp baştan yazmakla uğraşmaya gerek yok.

Ama yine de yardımlarınız için teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı