[ 28/01/2014 | 15:58 ] Bugün sıradan günlerde de olduğu gibi Photoshop ile düzenlemeler yapıyordum. Düzenlemeler yaparken bulandırma aracı genelde biraz kastırır ve düzenlememin ortasında birden kasma geldi [Açık olan programlar: Firefox, MediaPlayer, Explorer. Ağ: VPN ]. Fare dahil herşey dondu. Zar zor görev yöneticisini açtım ve hala fare devre dışıydı, klavye ingilizceye dönüşmüştü. Görev Yöneticisindeki CPU, MEMORY, DISK değerlerini görür görmez İnternet bağlantımı kestim ve anında bu hatayı aldım :
//
[CPU, MEMORY, DISK]
[Ekran hatası]
Tamam butonuna basmam ile beraber herşey normale döndü. Ama USB/SDCARD dosyaları bu tarz dosyalara dönüşmüş ve içleri tamamen boşalmıştı.
Bu Virüsmüdür ? Nedir, Kimdir ? Bu konu hakkında bir fikriniz var mı ?
NOT: SDCARD/USB'de oluşan dosyalara tıklamadım, bilgisayarımı mümkün olduğunca temiz kullanırım ve herhangi bir tehlike arz edecek siteye de girmedim.
//

[CPU, MEMORY, DISK]
[Ekran hatası]

Tamam butonuna basmam ile beraber herşey normale döndü. Ama USB/SDCARD dosyaları bu tarz dosyalara dönüşmüş ve içleri tamamen boşalmıştı.

Bu Virüsmüdür ? Nedir, Kimdir ? Bu konu hakkında bir fikriniz var mı ?
NOT: SDCARD/USB'de oluşan dosyalara tıklamadım, bilgisayarımı mümkün olduğunca temiz kullanırım ve herhangi bir tehlike arz edecek siteye de girmedim.