Görev yöneticisi başlangıç bölümünde Program.exe nedir?

Arkadaşlar deminden görev yöneticisini açıp başlangıç sekmesine tıkladığımda karşıma herhangi bir işlevi gözükmeyen Program.exe diye bir şey çıktı. Bu nedir? Bilgisayara herhangi bir zararı var mıdır bilen arkadaşlar aydınlatırsa çok sevinirim. İlk defa karşılaştım çünkü böyle bir şey ile kaç yıldır bilgisayar kullanıyorum daha önce başlangıç sekmesinde böyle bir programımın olduğunu görmemiştim. Adının da program olması ayrı bir ironi tabii.

Screenshot_1.png

Hocam eski bir konuda aynı şeyi tartışmışlar. Bir göz at istersen.

Arkadaşlar deminden görev yöneticisini açıp başlangıç sekmesine tıkladığımda karşıma herhangi bir işlevi gözükmeyen Program.exe diye bir şey çıktı. Bu nedir? Bilgisayara herhangi bir zararı var mıdır bilen arkadaşlar aydınlatırsa çok sevinirim. İlk defa karşılaştım çünkü böyle bir şey ile kaç yıldır bilgisayar kullanıyorum daha önce başlangıç sekmesinde böyle bir programımın olduğunu görmemiştim. Adının da program olması ayrı bir ironi tabii.

Eki Görüntüle 1134299

Hocam sağ tık yapıp dosya konumunu açamıyorsanız virüs taraması yaptırın virüs bulmazsa muhtemelen o silinmiş bir dosyadır.

Hocam eski bir konuda aynı şeyi tartışmışlar. Bir göz at istersen.
Dostum dediğin konuya göz attım adamın teki orada bir program vermiş onu indirip yükledim ve söylediği adımları uyguladım şuanda görev yöneticisinden Program adındaki uygulama kalktı fakat bu programda bir sürü sarı renkli ve kırmızı renkli şeyler var acaba bunlar ne?

Screenshot_2.png
Screenshot_1.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı