Ö Ömer can boran Hectopat Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 10 27 Aralık 2018 #1 Görev yöneticisinde bilgisayar açtığımda ilk başta hiçbir şey yok ama sonradan bunlar zamanla geliyor ve git gide çoğalıyorlar. Bana yardımcı olur musunuz?
Görev yöneticisinde bilgisayar açtığımda ilk başta hiçbir şey yok ama sonradan bunlar zamanla geliyor ve git gide çoğalıyorlar. Bana yardımcı olur musunuz?
Çözüm MF 27 Aralık 2018 İlk olarak MBAM kurup tarama yapın. Programlardan kullanmadığınız yazılımları kaldırın. Sorun devam ederse CCleaner kurun. Araçlar > Başlangıç altından Windows ve Zamanlanmış Görevler sekmelerindeki cmd.exe girdilerini silin.
İlk olarak MBAM kurup tarama yapın. Programlardan kullanmadığınız yazılımları kaldırın. Sorun devam ederse CCleaner kurun. Araçlar > Başlangıç altından Windows ve Zamanlanmış Görevler sekmelerindeki cmd.exe girdilerini silin.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 27 Aralık 2018 #2 İlk olarak MBAM kurup tarama yapın. Programlardan kullanmadığınız yazılımları kaldırın. Sorun devam ederse CCleaner kurun. Araçlar > Başlangıç altından Windows ve Zamanlanmış Görevler sekmelerindeki cmd.exe girdilerini silin. Artı 1 Eksi Çözüm
İlk olarak MBAM kurup tarama yapın. Programlardan kullanmadığınız yazılımları kaldırın. Sorun devam ederse CCleaner kurun. Araçlar > Başlangıç altından Windows ve Zamanlanmış Görevler sekmelerindeki cmd.exe girdilerini silin.
Onur_Doğan19 Hectopat Katılım 3 Ocak 2014 Mesajlar 454 Çözümler 1 27 Aralık 2018 #3 Hocam burda bulunan liste tam olarak ne anlama geliyor, neyi etkiliyor başlangıcı etkiliyor mu ? @MF Artı 0 Eksi
KS KS Ö Ömer can boran Hectopat Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 10 13 Ocak 2019 #4 Denedim ama hiç bir işe yaramadı. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ocak 2019 Artı 0 Eksi
E Eymen Akhoroz Hectopat Katılım 28 Temmuz 2015 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2019 #5 Virüs olma ihtimali yüksek, tarama yapın. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ocak 2019 Artı 0 Eksi