Görev Yöneticisi birden fazla Opera gösteriyor

ghanistaken

Picopat
Görev yöneticimde birden fazla Opera var. Bu neden böyle sadece bir sekme açıkken? Parantez içinde yazan sayıyı sormuyorum bu arada birkaç uygulama arayla alt alta var onu soruyorum.

Dosya Ekleri

• resim_2022-03-17_185622.png
    8,9 KB · Görüntüleme: 112
  • resim_2022-03-17_185638.png
    22,3 KB · Görüntüleme: 102
Eklentileri bile işlemi artırabilir. Normaldir.

Hepsi farklı farklı için çalışıyor mesela. Kapatırsan üste gözükmez normal durum.

Onu sormuyorum arkadaşlar bakın yazmışım oka tıklayınca açılanlar değil. Farklı Opera'lar açmışım gibi uygulama aralıklara Opera'lar var. Sağdaki fotoda örneği var.

Bir uygulama birden fazla işlem çalıştırabilir.

Onu sormuyorum arkadaşlar bakın yazmışım oka tıklayınca açılanlar değil. Farklı Opera'lar açmışım gibi uygulama aralıklara Opera'lar var. Sağdaki fotoda örneği var.
Normal durum gibi hocam. Aynısı bende de var. Birini kapatmaya dene istersen. Hepsi kapanacaktır muhtemelen.

Tek bir process tree'si altında olmayanlar, çakılmış olanlardır. Hepsini öldürün. Yeniden açın.

Tek bir process Tree'si altında olmayanlar, çakılmış olanlardır. Hepsini öldürün. Yeniden açın.

Hocam çakılmış ne demek anlamadım ama her Opera'yı açtığımda aynı durum var.
Operayı silip geri yükledim yine aynısı oldu.

Hocam çakılmış ne demek anlamadım ama her Opera'yı açtığımda aynı durum var.
Operayı silip geri yükledim yine aynısı oldu.
Önceki Opera'lardan biri çakılmış/durmuş/çökmüş. Sonradan açılanları da etkiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…