Sebebi görev yöneticisini açmanız. İşlemci zamanla gelen ufak işleri yaparken birisi gelip görev yöneticisini aç, var olan tüm işlemlerin tüm bilgilerini topla, anlık olarak toplayıp dur, sürekli bunların değerlerini göster, grafiğe dök vb. şekilde talimat veriyor. Bu işlemleri oturup elinizle yapmaya çalışın bakalım siz yüzde kaç kullanılacaksınız?
Sebebi Görev Yöneticisi'ni açmanız. İşlemci zamanla gelen ufak işleri yaparken birisi gelip Görev Yöneticisi'ni aç, var olan tüm işlemlerin tüm bilgilerini topla, anlık olarak toplayıp dur, sürekli bunların değerlerini göster, grafiğe dök vb. şekilde talimat veriyor. Bu işlemleri oturup elinizle yapmaya çalışın bakalım siz yüzde kaç kullanılacaksınız?
Anladım hocam cevaplarınız için teşekkürler kafama takıldı bende her yerde forumlarda araştırdım bazıları normal bazıları ise virüs dedi tam olarak anlayamamıştım durumu bende okumak yerine sizlere sormak istedim.
Sebebi Görev Yöneticisi'ni açmanız. İşlemci zamanla gelen ufak işleri yaparken birisi gelip Görev Yöneticisi'ni aç, var olan tüm işlemlerin tüm bilgilerini topla, anlık olarak toplayıp dur, sürekli bunların değerlerini göster, grafiğe dök vb. şekilde talimat veriyor. Bu işlemleri oturup elinizle yapmaya çalışın bakalım siz yüzde kaç kullanılacaksınız?