Çözüldü Görev yöneticisi disk %100 sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ahmet Süleyman

Picopat
Daha fazla  
Lütfen düzeltmeme yardım edin büyük sorunlar yaşıyorum
*Görev yöneticisinde 32 ya da 64 Bit diye 3-4 arası bir uygulama sonlandırdım ondan sonra oldu. Çözümünü bilenler lütfen bilgilendirsin.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (141).png
    66,7 KB · Görüntüleme: 256
Çözüm
Hizmetlerden SysMain hızlı getirme ya da superfetch adı altında gereksiz servisi kapat sistemi yeniden başlat ve imkanın varsa SSD geçiş yap.
Hata raporu gönderme zımbırtısından kaynaklanıyor olabilir. Bilgisayarı yeniden başlatmayı denediniz mi?

HDD'mi kullanıyorsunuz. Eğer öyleyse Win 10 bende de aynı sorunu yapıyordu. SSD'ye geçince düzeldi.

"Win 10 Gereksiz servisleri kapatma" diye arat youtube'da. Büyük ihtimal sorunun çözülür. HDD ile windows 10 kullanıyorum çok ağır bir şekilde kullanmıyorsunuz korkmayın. Ortalama işte.

Bilgisayarı kapatıp yeniden açın o kapattığınız uygulamalar geri yüklenince sıkıntınız düzelir.
hayır faydası olmadı
Restart atmayı denedin mi?
format mı formatsa hayır
Disk %100 ama disk ne? HDD mi SSD mi? HDD ise işletim sistemi ona mı kurulu? Sistem bilgilerinizi vermeden teknik destek konusu açıyorsunuz ve yardım bekliyorsunuz.
hdd evet ona kurulu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…