Çözüldü Görev Yöneticisi donuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

WWKapdog

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU:Amd RADEON RX6750XT CPU:AMD RYZEN 5 7600 RAM:CORSAIR VENEGANCE 16GB DDR5 5200Mhz KASA:DEEPCOOL CC560 V2
Windows 11 kullanıyorum. Görev Yöneticisi donuyor anlık bılgi vermiyor. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam çözebildiniz mi? Bende de aynı sorun var Wi-Fi adaptörü kullanıyorum ondan olabileceğinden şüpheleniyorum başka bir forumdaki arkadaş bozuk Wi-Fi adaptörünü çıkarınca sorun düzelmiş. Sizde de adaptörü gibi bir şey var mı?

Hocam HDMI kablosu anakarta takılıymıs. PC'yı tasımıstım hata yapmısım o sırada, ekran kartına alınca sorun cozuldu.
Hocam ayarları sıfırlamayı deneyin bende çözüme ulaşmıştı.

Hocam bu acılırkenkı baslatma uygulamaları gıbı ayarları sılecek degılmı.

Evet hocam onu çok kolay halledebilirsiniz 5 dakikanızı alır en fazla.
Bıraktığım gibi sağ tık yapıp devre dışı bırakırsanız başlangıçta başlamaz.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-09-27 180612.png
    Ekran görüntüsü 2024-09-27 180612.png
    136,4 KB · Görüntüleme: 35
Evet hocam onu çok kolay halledebilirsiniz 5 dakikanızı alır en fazla.
Bıraktığım gibi sağ tık yapıp devre dışı bırakırsanız başlangıçta başlamaz.

Deniyorum.

1 - komut satırına (CMD) SFC /scannow komutunu deneyin. Eğer dosyalarda bir sorun varsa Windows düzeltmek için onay isteyecektir.
2 - detaylı bir malware ve virus taraması yapın. Bazen virüsler Windows'un anahtar elementlerini hedef alır.
3 - PowerShell'e.
Get-appxpackage | foreach {add-appxpackage -disabledevelopmentmode -register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"} komutunu girerek Görev Yöneticisi'ni resetlemeyi deneyin.
Hocam yaptıktan sonra değişme olmazsa bunu da deneyin.
Burdayım sizi bekliyorum yardımcı olmak için.

1 - komut satırına (CMD) SFC /scannow komutunu deneyin. Eğer dosyalarda bir sorun varsa Windows düzeltmek için onay isteyecektir.
2 - detaylı bir malware ve virus taraması yapın. Bazen virüsler Windows'un anahtar elementlerini hedef alır.
3 - PowerShell'e.
Get-appxpackage | foreach {add-appxpackage -disabledevelopmentmode -register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"} komutunu girerek Görev Yöneticisi'ni resetlemeyi deneyin.
Hocam yaptıktan sonra değişme olmazsa bunu da deneyin.
Burdayım sizi bekliyorum yardımcı olmak için.

Hocam ilkini yapmak istedim ama Task Manager yok kayıt defterınde dogru kısımdayım.

Hocam ilkini yapmak istedim ama Task Manager yok kayıt defterınde dogru kısımdayım.

Hocam az once Görev Yöneticisi normaldı ama CS 2 acınca oyuın acılmıyor lobı sesı gelıyor sonrasında Görev Yöneticisi donuyor.

Görev Yöneticisi silinmiş, komut istemine SFC /scannow yazın ve bitmesini bekleyin, sistem dosyaları hasarlı.
Virüs ya da Ransomware Görev Yöneticisi'ni silmiş olabilir.

Yazılacak komutlar: (yeniden başlatıp tekrar çalıştırın hepsini)
SFC /scannow

DISM /online /cleanup-ımage /checkhealth

DISM /online /cleanup-ımage /scanhealth

DISM /online /cleanup-ımage /restorehealth
Sırasıyla bunları dener misin hocam.
2. yazdığımı denediniz mi?

Görev Yöneticisi silinmiş, komut istemine SFC /scannow yazın ve bitmesini bekleyin, sistem dosyaları hasarlı.
Virüs ya da Ransomware Görev Yöneticisi'ni silmiş olabilir.

Yazılacak komutlar: (yeniden başlatıp tekrar çalıştırın hepsini)
SFC /scannow

DISM /online /cleanup-ımage /checkhealth

DISM /online /cleanup-ımage /scanhealth

DISM /online /cleanup-ımage /restorehealth
Sırasıyla bunları dener misin hocam.
2. yazdığımı denediniz mi?

2. de olmadı bunları da denemıstım tekrar deneyeyım.

Hocam az once Görev Yöneticisi normaldı ama CS 2 acınca oyuın acılmıyor lobı sesı gelıyor sonrasında Görev Yöneticisi do.

Hocam Görev Yöneticisi ayarlarından ayarları varsayılana sıfırlayabilir misiniz bunların hiçbiri işe yaramazsa Windows'u sıfırlayın bence bilgim bu kadar.

Hocam Görev Yöneticisi ayarlarından ayarları varsayılana sıfırlayabilir misiniz bunların hiçbiri işe yaramazsa Windows'u sıfırlayın bence bilgim bu kadar.

Hocam BIOS güncel mi bundan da olabilir.
Bunların hiçbiri olmazsa Windows dosyalarında sorun var tekrardan kurmanız gerekebilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı