Çözüldü Görev Yöneticisi donuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

WWKapdog

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU:Amd RADEON RX6750XT CPU:AMD RYZEN 5 7600 RAM:CORSAIR VENEGANCE 16GB DDR5 5200Mhz KASA:DEEPCOOL CC560 V2
Windows 11 kullanıyorum. Görev Yöneticisi donuyor anlık bılgi vermiyor. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam çözebildiniz mi? Bende de aynı sorun var Wi-Fi adaptörü kullanıyorum ondan olabileceğinden şüpheleniyorum başka bir forumdaki arkadaş bozuk Wi-Fi adaptörünü çıkarınca sorun düzelmiş. Sizde de adaptörü gibi bir şey var mı?

Hocam HDMI kablosu anakarta takılıymıs. PC'yı tasımıstım hata yapmısım o sırada, ekran kartına alınca sorun cozuldu.
Hocam Görev Yöneticisi ayarlarından ayarları varsayılana sıfırlayabilir misiniz bunların hiçbiri işe yaramazsa Windows'u sıfırlayın bence bilgim bu kadar.

Hocam BIOS güncel mi bundan da olabilir.
Bunların hiçbiri olmazsa Windows dosyalarında sorun var tekrardan kurmanız gerekebilir.

Güncel.

Hocam düzelmedi mi hala?

Hayır maalesef Kaspersky ınıyor şu anda bir de tarama yapacağım Windows taraması donup kalıyor.

Hocam düzelmedi mi hala?

Hocam PowerShell'dekı dedıgınızı denedım su hatayı verıyor.
Deployment failed with hresult: 0x80073D02, paket, değiştirdiği kaynaklar şu anda kullanımda olduğundan yüklenemedi.
Hata 0x80073D02: aşağıdaki uygulamaların kapatılması gerektiğinden yüklenemedi microsoftwindows. Crossdevice_1.24082.53.0_X64__CW5n1h2txyewy.
Note: For additional information, look for [ActivityId] D328DBB9-10F2-0008-E284-29D3F210DB01'in the Event log or use the command line get-apppackagelog -activityıd D328DBB9-10F2-0008-E284-29D3F210DB01
At line: 1 char: 28.
  • ... | Foreach {add-appxpackage -disabledevelopmentmode -register "$($_. I...
  • ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
+ Categoryınfo: Notspecified: (C:\program File...ppXManifest.xml:string) [Add-AppxPackage], exception.
+ Fullyqualifiederrorıd: Deploymenterror, Microsoft. Windows. Appx. Packagemanager.commands. Addappxpackagecommand

Hocam çözebildiniz mi? Bende de aynı sorun var Wi-Fi adaptörü kullanıyorum ondan olabileceğinden şüpheleniyorum başka bir forumdaki arkadaş bozuk Wi-Fi adaptörünü çıkarınca sorun düzelmiş. Sizde de adaptörü gibi bir şey var mı?

Hocam HDMI kablosu anakarta takılıymıs. PC'yı tasımıstım hata yapmısım o sırada, ekran kartına alınca sorun cozuldu.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı