Görev yöneticisi ekran kartını görüyor fakat oyunlarda kullanılamıyor

OnurOğuz

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhabalar. Acer Aspire A-315-21G model bir laptopa sahibim(Acer'in sitesinde doğrudan bulamadığım için ürün kodunu paylaşıyorum:NX.GQ4EY.006). Yaklaşık bir ay önce laptopumun onboard ekran kartını kullandığını öğrendim. Birkaç konuda grafik özelliklerinden değiştirilebilir yazıyordu fakat bende ikisi de aynı ekran kartını gösteriyor. Diğer ekran kartım saniyeliğine %100 değerini görüp tekrardan %0 oluyor. Aşağıya bazı ekran alıntıları koyuyorum. Daha fazla bilgi lazım olursa sağlayabilirim. Şimdiden ilginiz için teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    46,6 KB · Görüntüleme: 43
  • Ekran Alıntısı1.PNG
    Ekran Alıntısı1.PNG
    48 KB · Görüntüleme: 39
  • Ekran Alıntısı2.PNG
    Ekran Alıntısı2.PNG
    42,3 KB · Görüntüleme: 35
  • Ekran Alıntısı3.PNG
    Ekran Alıntısı3.PNG
    41,5 KB · Görüntüleme: 39
  • Ekran Alıntısı4.PNG
    Ekran Alıntısı4.PNG
    10,4 KB · Görüntüleme: 41
Bilgisayarınızda Radeon Software kurulu mu? Kurulu ise güç seçeneklerinde.

1613599096603.png

Bu ayarlar olması lazım bu ayarları performansa alın ve öyle deneyin harici ekran kartını kullanabilmeniz gerekiyor en azından ben bu şekilde çözmüştüm. Bu yazdığım şeyleri denedikten sonra grafik tercihlerinde harici ekran kartınızı görebiliyorsanız seçin.

Bilgisayarınızda Radeon Software kurulu mu? Kurulu ise güç seçeneklerinde.

Eki Görüntüle 884521

Bu ayarlar olması lazım bu ayarları performansa alın ve öyle deneyin harici ekran kartını kullanabilmeniz gerekiyor en azından ben bu şekilde çözmüştüm. Bu yazdığım şeyleri denedikten sonra grafik tercihlerinde harici ekran kartınızı görebiliyorsanız seçin.
Ayarlar aynı bu şekilde. Fakat hâlâ kartı kullanamıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı