Görev Yöneticisi ekran kartını göstermiyor

Hocam güvenli ise neden uyarı çıkıyor bi de ayıklamanız lazım falan diyor nasıl yapıcam uyarı veriyor.

Arkadaşlar bilgisayarımı yaklaşık 4 aydır açmıyorum ve inanılmaz yavaşladı. Oyunlarda 5 FPS zor görüyorum sebebi nedir diye araştırıyorum. Bir sonuca varamıyorum ancak görev yöneticisinde şunu fark ettim ekran kartım gözükmüyor. Sadece Intel UHD Graphics gözüküyor acaba bilgisayarım ana ekran kartımı değil de Intel UHD Graphics mi kullanıyor? Teşekkürler.
WIN+R kombinasyonuyla çalıştır üzerinden "dxdiag" açıp üst tabda 1. ve 2 . ekran kısımlarının ekran görüntülerini iletebilir misin ?

sorun bulunamadı diyor

WIN+R kombinasyonuyla çalıştır üzerinden "dxdiag" açıp üst tabda 1. ve 2 . ekran kısımlarının ekran görüntülerini iletebilir misin ?
1. 2. ekran kısmı dediğiniz nedir tam olarak?

1732295037728.png

sinir bozucu gerçekten

Sorun bulunamadı diyor.

Tek tek anlatmaktansa diğer DDU sürümünü deneyin sorun olmaz. DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırın. Sonra ekran kartı sürücüsünü hızlı kurulum seçeneği ile kurmayı deneyin.

Tek tek anlatmaktansa diğer DDU sürümünü deneyin sorun olmaz. DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırın. Sonra ekran kartı sürücüsünü hızlı kurulum seçeneği ile kurmayı deneyin.
Hocam ddu sürümü varsa bildiğiniz atabilir misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı