Çözüldü Görev Yöneticisi fazla RAM kullanımı normal mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

deniz_ipana

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar Windows Gezgini 3.829MB kullanıyor bu normal mi? Bilgisayar boşta ve %58 bellek kullanıyor virüs olduğunu sanmıyorum ama Kaspersky ile tam tarama yapıyorum, sebebi nedir çünkü format öncesi böyle bir şey görmemiştim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Arkadaşlar Windows Gezgini 3.829MB kullanıyor bu normal mi? Bilgisayar boşta ve %58 bellek kullanıyor virüs olduğunu sanmıyorum ama Kaspersky ile tam tarama yapıyorum, sebebi nedir çünkü format öncesi böyle bir şey görmemiştim.
Bazen bende de oluyor, Windows Gezginini yeniden başlatın Görev Yöneticisi üzerinden.
Bazen bende de oluyor, Windows Gezginini yeniden başlatın Görev Yöneticisi üzerinden.

Çözüm
Görev yöneticisinde bilgisayar ne kadardır açık görünüyor? Fast boot açıksa bilgisayar tam kapanmıyor bu sebeple de zamanla bloat olabiliyor sistemde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı