Görev Yöneticisi ilk açıldığı %90 oluyor

snowman0

Hectopat
Merhaba bilgisayarımın bakımını yeni yaptım geçen ayda format atmıştım. Görev Yöneticisi'ni ilk açtığım anda resimdeki gibi bir anda 90 oluyor. Sonra ikinci resimdeki gibi düşüyor fan hızı da bazı uygulamaları açtığımda bir anda ses çıkarıyor. Sonra eski haline dönüyor bu maksimum 20 saniye sürüyor. Sonra tekrar eski haline dönüyor bunların sebebi nedir? Virüs var mıdır?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (255).png
    55,4 KB · Görüntüleme: 42
  • Ekran Görüntüsü (254).png
    129,7 KB · Görüntüleme: 40
Normal hocam, ilk birkaç saniye yüksek kaynak kullanabiliyor arada.

Normal hocam, ilk birkaç saniye yüksek kaynak kullanabiliyor arada.

Hocam mining virüsü ya da başka bir virüs var mıdır? Daha geçen ay format attım zaten bilgisayarımda eski sadece ders çalışmak için kullandığım için uygulamaları açınca çıkan fazla aşırı rahatsız ediyor, mesela az önce sosyale bilgisayardan girdim açtığım ilk 10 saniye "vuuu" diye ses çıkardı, şimdi gayet iyi.

İlk açtığında 90 gorebilmesı normal durm zaten benim de ilk bastıgımda 1 2 sanıye 60 sonrasında 3 oluyor.

Hocam ben bakmazken çalışan bir virüs olur mu daha önce böyle bir şeye denk geldinizmi.

Çalışan uygulamalarda yabancı bir şey var mı kontrol et bir şey cıkacagını sanmıyorum Kaspersky kullanarak tam tarama yapabilrsin.

Normal hocam, bende de oluyor.

Çalışan uygulamalarda yabancı bir şey var mı kontrol et bir şey cıkacagını sanmıyorum Kaspersky kullanarak tam tarama yapabilrsin.
Hocam çalıştır resmon komutu ile askıya alınan ve kapatılan uygulamalara baktım hepsi sistem uygulaması

Bir sorun görünmüyor.

Hocam çalıştır resmon komutu ile askıya alınan ve kapatılan uygulamalara baktım hepsi sistem uygulaması.

Sorun olacagını sanmıyorum kasma vs yaşamıyorsan zaten ama illa ben rahat etmem diyorsan temiz format.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…