Varsayılan olarak normal olarak çalışır. Arama kısmından yaptınız sanırım yönetici olarak çalıştırma işlemini. Görev Çubuğu sağ tık > Görev Yöneticisi üzerinden normal olarak başlatabilirsiniz.
Varsayılan olarak normal olarak çalışır. Arama kısmından yaptınız sanırım yönetici olarak çalıştırma işlemini. Görev çubuğu sağ tık > Görev Yöneticisi üzerinden normal olarak başlatabilirsiniz.
Anlamadım evet, Windows tuşuna bastım ve arama yerinden yaptım ama ne dediniz anlamadım ben sadece bu seferlik değil her zaman yöneticilikten çıkmasını istiyorum galiba sizinki 1 seferlik.
Hocam ne demek istediğini anlamadım daha ayrıntılı ya da daha basit anlatır mısın oradaki yönetici kalkan işaretini kaldırmak istiyorum.yani yoneticilikten çıkartmak sizin dediğinizide yapamadım anlamadım
Bilsem yardım ederdim zaten değil mi?
Şu ayarları yap: Denetim masası, kullanıcı hesapları, denetim ayarları sonra en aşağıya çek. Eki Görüntüle 1325078
Bilsem yardım ederdim zaten değil mi?
Şu ayarları yap: Denetim Masası, kullanıcı hesapları, denetim ayarları sonra en aşağıya çek. Eki Görüntüle 1325078