- Anakart
- MSİ B150 GAMİNG M3
Merhaba. 8 GB RAM'im vardı yeni bir RAM daha aldım 8 GB taktım görev yöneticisinde falan gözüküyor ama kullanım hep baktığımda %49 olarak kalıyor. Acaba diğer RAM çalışmıyor mu? Yardımcı olur musunuz?
Merhaba. 8 GB RAM'im vardı yeni bir RAM daha aldım 8 GB taktım görev yöneticisinde falan gözüküyor ama kullanım hep baktığımda %49 olarak kalıyor. Acaba diğer RAM çalışmıyor mu? Yardımcı olur musunuz?
Eki Görüntüle 1515123
ÇalışıyorMerhaba. 8 GB RAM'im vardı yeni bir RAM daha aldım 8 GB taktım görev yöneticisinde falan gözüküyor ama kullanım hep baktığımda %49 olarak kalıyor. Acaba diğer RAM çalışmıyor mu? Yardımcı olur musunuz?
Eki Görüntüle 1515123
Eki Görüntüle 1515123
İşlemler kısmından bakın hangi uygulama çok RAM kullanıyor. PC şu an boşta ise bu değerlere normal denilemez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.