rawies2 Decapat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 168 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Haziran 2022 #1 Görev yöneticisinde acaba neden 7.9 yazıp sadece 3 GB kullaniyor YouTube'ye bakıyorum hiç bulamadım bununla alakalı bir video. Bu nedir ve ne işe yarar böyle olmasının da nedenini söyleyebilir misiniz? Dosya Ekleri gorev yonetıcısı.png 72,2 KB · Görüntüleme: 65 bellek.png 1,5 KB · Görüntüleme: 71
Görev yöneticisinde acaba neden 7.9 yazıp sadece 3 GB kullaniyor YouTube'ye bakıyorum hiç bulamadım bununla alakalı bir video. Bu nedir ve ne işe yarar böyle olmasının da nedenini söyleyebilir misiniz?
Sosyal Kullanıcısı Kilopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 2.573 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Afyonkarahisar 20 Haziran 2022 #2 Tamamlanan olan sanal ve fiziksel bellek miktarı orada Kullanılan (Sıkıştırılmış) ise normal fiziksel belleğiniz. Son düzenleme: 20 Haziran 2022 Artı 0 Eksi
Tamamlanan olan sanal ve fiziksel bellek miktarı orada Kullanılan (Sıkıştırılmış) ise normal fiziksel belleğiniz.