Sağ tıkla dosya konumunu aça bas. Buraya at ss.Eki Görüntüle 1851132
Görev Yöneticisi başlangıç kısmında bu şekilde bir program gözüküyor. Nedir bu? Bilgisi olan var mı? Virüs olduğundan şüpheleniyorum.
Sağ tıkla dosya konumunu aça bas. Buraya at ss.
Sağ tıkla dosya konumunu aça bas. Buraya at SS.
shell:startup shell:common startup yaz eğer bulamazsanDosya konumu seçeneği yok. Kaspersky ile tam tarama yaptırdım temiz çıktı.
Shell: Startup Shell: Common startup yaz eğer bulamazsan.
- HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
- HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run bunlara bak.
Kısa yola sağ tıkla dosya konumunu aça bas.
Dosyayı silmem ile sorunum çözüldü. Herkese teşekkürler.Kısa yola sağ tıkla dosya konumunu aça bas.
Tavsiyeniz için sağolun fakat zaten tarama yaptırdım. Dosya temiz çıktı ve dosyayı silmemle başlangıç kısmında artık gözükmüyor.İndirdiğiniz dosya; ne kadar virüs şüphesi uyandırdı ise, zaten kapalı olması bu şüphelerimi düşürdü. Eğer, buna benzer bir program arka planda çalışmıyor ise kaspersky gibi bir antivirüs ile tarama yaparak bunun virüs olup olmadığı sonucuna ulaşabilirsiniz.
İndirme linki:
Kaspersky Cyber Security Solutions for Home and Business | Kaspersky
A Global Leader in Next Generation Cybersecurity Solutions and Services, Kaspersky Offers Premium Protection Against All Cyber Threats for Your Home and Business.www.kaspersky.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.