Çözüldü Görev yöneticisi ve bazı Windows programları açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

luser78

Kilopat
Katılım
3 Ekim 2013
Mesajlar
138
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba,
Görev yöneticisine girmek istediğimde açılmıyor, herhangi bir hata vermemekte ve program silmek/kurmak istediğimde hiçbir şey olmuyor, yine aynı şekilde hata bile vermiyor.

Windows Defender'dan virüs tarattırmayı deniyorum, onda da işlemler başlamıyor, o şekilde kalıyor. Sistem geri yükleme gibi işlemleri denediğimde ise uzun süre bekliyor ve istek gerçekleştirelemedi hatası veriyor. Son zamanlarda herhangi bir kurulum ya da şüpheli bir dosya da indirmedim, sadece Valorant güncelledim, onun sonrasında bu şekilde oldu.
 
Sorununuz çözüldü mü?
Malesef Malwarebytes ve çevrimdışı olarak Kaspersky ile tarattım kayda değer bişey bulmadı ve sorun hala devam ediyor. Format atmak istemiyorum bundan kaynaklı bu kadar uğraş veriyorum.
Sorununuz çözüldü mü?
Bir çok yöntem denedim çözüm olmadı, USB'ye windows kurup söylediğiniz gibi onarım yaptım, şimdilik sorun yok, çok teşekkür ederim desteğiniz için, işiniz gücünüz rast gelsin.
 
Son düzenleme:
Maalesef Malwarebytes ve çevrimdışı olarak Kaspersky ile tarattım kayda değer bir şey bulmadı ve sorun hala devam ediyor. Format atmak istemiyorum bundan kaynaklı bu kadar uğraş veri.

Maalesef Malwarebytes ve çevrimdışı olarak Kaspersky ile tarattım kayda değer bir şey bulmadı ve sorun hala devam ediyor. Format atmak istemiyorum bundan kaynaklı bu kadar uğraş veriyorum.

Bir çok yöntem denedim çözüm olmadı, USB'ye Windows kurup söylediğiniz gibi onarım yaptım, şimdilik sorun yok, çok teşekkür ederim desteğiniz için, işiniz gücünüz rast gelsin.

Çözüm olarak işaretlerseniz sevinirim :)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı