Görev Yöneticisi ve Regedit "yöneticiniz tarafından devre dışı bırakıldı" hatası

PRETTY FLACKO

Megapat
Daha fazla  
İyi forumlar. Bugün durduk yere Görev Yöneticisi'nin açılmadığını fark ettim, düne kadar yoktu. İnternette çeşitli araştırmalar yaptım, kayıt defteri düzenleyecisine girmem gerekti fakat anlamadığım bir nedenden dolayı aynı hatayı orada da aldım. Bunun kendi kendine kapanmasının sebebi ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Zararlı bir yazılım bulaşmış olabilir. Virüs taraması yapmanı öneririm.

Genellikle virüsten kaynaklı oluyordu hocam. Şunu bir dener misiniz? başlat calıştır gpedit.msc yazınız.

Bununla açılırsa iyi açılmazsa güzel bir virüs taraması gerekebilir. Hatta açılırsa da yap yine.

Hocam bununla açılmadı. Hızlı tarama yaptım bir şey bulmadı. Çözümü Yeni Kullanıcı açmakta buldum. Fakat format atacağım, gerek var mıdır?

RKill-AdwCleaner-Junkware Removal Tool-Malwarebytes anti-malware
Şunlarla bir tara hocam. Sonrasında başlangıçtaki hizmetleri bir kontrol et ekstra calışan bir şey varsa başlangıçta virüs gibi. Bunların ana sitesi link olarak tıklayınca gidebilirsin. Genellikle görev yönetici regedit virüsleri çok büyük şeyler değildi bizim zamanımızda Windows 7 de filan. Tercih tabi senindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…