Görev Yöneticisi, Yöneticiniz Tarafından Devre Dışı Bırakıldı hatası

Jewinnege

Centipat
Yer
KAYSERİ
Daha fazla  
Meslek
ÖĞRENCİ
Arkadaşlar merhaba, desteğe ihtiyacım var, görev yöneticisi açılmıyor. tüm çözümleri denedim, hiçbiri olmuyor; engelleniyor. virüs olma ihtimali var mı varsa nasıl temizlerim, sorunu nasıl çözerim?

"Görev Yöneticisi, Yöneticiniz Tarafından Devre Dışı Bırakıldı." böyle bir hata.

Yeni bir kullanıcı hesabı oluşturun ve o hesap ile giriş yapın düzelecektir.
2. olarak kendi kendine görev yöneticisi kapatılmaz. Bilgisayarına virüs bulaşmış ihtimali çok yüksek. Antivirüs programı kullanmıyorsanız bir adet yükleyip tarama gerçekleştirin ancak mevcut oturumda bunu yapamayabilirsiniz. Size önerim Kaspersky Free Rescue Disk. İndirip flash yada CD/DVD ye kaydedip boot etmeniz.

Yeni bir kullanıcı hesabı oluşturun ve o hesap ile giriş yapın düzelecektir.
2. olarak kendi kendine görev yöneticisi kapatılmaz. Bilgisayarına virüs bulaşmış ihtimali çok yüksek. Antivirüs programı kullanmıyorsanız bir adet yükleyip tarama gerçekleştirin ancak mevcut oturumda bunu yapamayabilirsiniz. Size önerim Kaspersky Free Rescue Disk. İndirip flash ya da CD/DVD ye kaydedip Boot etmeniz.

Başka oturuma geçtim virüs gitmiş midir?

Bilgisayarda virüs var, nasıl temizleyeceğim?
Kaspersky'ı buradan indirin ve kurun:

Ardından veritabanı güncellemesi varsa yapın ve tam taramayı başlatın. Gerisini kendisi halledecektir.

Büyük bir ihtimal ile gitmez ancak bazı virüsler oturum odaklı kaldığından gitmişde olabilir. Bundan emin olabilmek için en yakın zaman da bir antivirüs kullanıp tarama yapmanız gerekmetedir.
Sizin bildiğiniz kaspersky'dan başka güzel anti virüs var mı çünkü deneme sürem bitti.
Büyük bir ihtimal ile gitmez ancak bazı virüsler oturum odaklı kaldığından gitmişde olabilir. Bundan emin olabilmek için en yakın zaman da bir antivirüs kullanıp tarama yapmanız gerekmetedir.

Bilgisayarımda ki dosyaları yedekleyip sıfırlasam gider mi? Ailemin haberinin olmamasını istiyorum da.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı