Çözüm sametmisadimglb 17 Haziran 2024 Ardinninho dedi: Yeniden başlatmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet geçmedi ama çözüm buldum Adım #1: Bilgisayarınızdaki Komut İstemi ekranını açın. Adım #2: REG add HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System /v DisableTaskMgr /t REG_DWORD /d 0 /f yazın ve Enter’a basın. Adım #3: İşlem başarıyla tamamlandı yazısı çıkana kadar bekleyin. Adım #4: Yazı çıktığı zaman bilgisayarınızı yeniden başlatın. Adım #5: Görev Yöneticisi sorunsuz bir şekilde açılacak.
Ardinninho dedi: Yeniden başlatmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet geçmedi ama çözüm buldum Adım #1: Bilgisayarınızdaki Komut İstemi ekranını açın. Adım #2: REG add HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System /v DisableTaskMgr /t REG_DWORD /d 0 /f yazın ve Enter’a basın. Adım #3: İşlem başarıyla tamamlandı yazısı çıkana kadar bekleyin. Adım #4: Yazı çıktığı zaman bilgisayarınızı yeniden başlatın. Adım #5: Görev Yöneticisi sorunsuz bir şekilde açılacak.
Ardinninho Femtopat Katılım 15 Mart 2024 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2024 #2 Yeniden başlatmayı denediniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS sametmisadimglb Centipat Katılım 12 Nisan 2024 Mesajlar 156 Çözümler 2 17 Haziran 2024 #3 Ardinninho dedi: Yeniden başlatmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet geçmedi ama çözüm buldum Adım #1: Bilgisayarınızdaki Komut İstemi ekranını açın. Adım #2: REG add HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System /v DisableTaskMgr /t REG_DWORD /d 0 /f yazın ve Enter’a basın. Adım #3: İşlem başarıyla tamamlandı yazısı çıkana kadar bekleyin. Adım #4: Yazı çıktığı zaman bilgisayarınızı yeniden başlatın. Adım #5: Görev Yöneticisi sorunsuz bir şekilde açılacak. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Haziran 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
Ardinninho dedi: Yeniden başlatmayı denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet geçmedi ama çözüm buldum Adım #1: Bilgisayarınızdaki Komut İstemi ekranını açın. Adım #2: REG add HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System /v DisableTaskMgr /t REG_DWORD /d 0 /f yazın ve Enter’a basın. Adım #3: İşlem başarıyla tamamlandı yazısı çıkana kadar bekleyin. Adım #4: Yazı çıktığı zaman bilgisayarınızı yeniden başlatın. Adım #5: Görev Yöneticisi sorunsuz bir şekilde açılacak.
arif0 Hectopat Katılım 24 Kasım 2021 Mesajlar 1.085 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2024 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et