Torrent'ten indirilen her şeyde zararlı yazılım olmaz. Doğru yerlerden doğru torrent'leri indirmelisiniz.Torrent'ten indirilen her şey mi? Film vs. nasıl bir sorun oluşturuyor. Daha detaylı yazar mısınız? Teşekkürler.
Torrent'ten indirilen her şeyde zararlı yazılım olmaz. Doğru yerlerden doğru torrent'leri indirmelisiniz.Torrent'ten indirilen her şey mi? Film vs. nasıl bir sorun oluşturuyor. Daha detaylı yazar mısınız? Teşekkürler.
Kaspersky’nin ücretsiz sürümü, Defender vb günlük kullanıma yeterdir Anti Malware için Rehber: Windows Zararlı Yazılım Temizleme rehberindeki Anti Malwarelerden tercih edebilirsiniz.Sadece soruyorum. Şey illa bir antivirüs programı kullanmam gerekli mi? Windows'un kendi programı yeterli değil mi?
Anladım. AntiVirüs öneriniz nedir peki. Siz hangisini kullanıyosunuz? AntiMalware?
Arkadaşlar selamlar. Görev Yöneticisi'nin sslerini aldım. Bilen, anlayan birileri bilinmedik ve zararlı olduğunu düşündüğü şeyler var mı diye bir bakabilir mi?
Eki Görüntüle 1306523Eki Görüntüle 1306524Eki Görüntüle 1306525Eki Görüntüle 1306526
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.