Görev yöneticisinde anormal bir şey var mı?

RowiiBey

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba görev yöneticisinde anormal virüs, trojan veya aklınıza ne gelebilecek kötü yazılımlar var mı rica etsem bakabilir misiniz?
Not: Sanırım wsappx adındaki şeye virüs diyorlar şüphelendiğim için attım.

Ayrıntılar bölümünde sayamadığım kadar svchost.exe var bunların bazılarının yanında benim kendi ismim yazıyor sıkıntı teşkil ediyor mu?

Dosya Ekleri

• 1.png
    1.png
    91,8 KB · Görüntüleme: 55
  • 2.png
    2.png
    95,6 KB · Görüntüleme: 47
  • 3.png
    3.png
    98,1 KB · Görüntüleme: 43
  • 34.png
    34.png
    97,3 KB · Görüntüleme: 54
Merhaba görev yöneticisinde anormal virüs, trojan veya aklınıza ne gelebilecek kötü yazılımlar var mı rica etsem bakabilir misiniz?
Not: Sanırım wsappx adındaki şeye virüs diyorlar şüphelendiğim için attım.

Ayrıntılar bölümünde sayamadığım kadar svchost.exe var bunların bazılarının yanında benim kendi ismim yazıyor sıkıntı teşkil ediyor mu?
Yok hayır değil. Ayrıca sorun yok gibi gözüküyor. Daha net güvenlik sağlamak için antivirüs programı ile taratın.

İşlemlerde bir sorun yok.

Ama şu iki iyileştirme yapılabilir. Defender yerine Norton 360 Standart ya da ücretsiz Kaspersky, Bitdefender tercih edilebilir. Sağladıkları güvenlik, kaynak tüketimleri ve sorun yaşatma ihtimalleri Defender'a göre daha iyidir,

Nvidia yazılımını kayıt almak için falan kullanmıyorsanız, bağlantıdaki uygulama ile sürücüleri gereksiz şeylerden arındırılmış şekilde kurabilirsiniz.

İşlemlerde bir sorun yok.

Ama şu iki iyileştirme yapılabilir. Defender yerine Norton 360 standart ya da ücretsiz Kaspersky, BitDefender tercih edilebilir. Sağladıkları güvenlik, kaynak tüketimleri ve sorun yaşatma ihtimalleri Defender'a göre daha iyidir,

NVIDIA yazılımını kayıt almak için falan kullanmıyorsanız, bağlantıdaki uygulama ile sürücüleri gereksiz şeylerden arındırılmış şekilde kurabilirsiniz.

Merhaba Kaspersky yerine Windows kullanma sebebim sanırım Kaspersky PC'yi yoruyor.
Ondan dolayı tarama yapıp siliyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı