E enescii2 Decapat Katılım 27 Şubat 2023 Mesajlar 29 17 Haziran 2023 #1 Görev Yöneticisi başlangıç ayarlarında Discord'u kapatmak istiyorum ama Discord listede yok, başka türlü nasıl kapatabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Haziran 2023
Görev Yöneticisi başlangıç ayarlarında Discord'u kapatmak istiyorum ama Discord listede yok, başka türlü nasıl kapatabilirim?
Better Call Mike Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 1.317 Çözümler 22 Yer Berlin Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #2 enescii2 dedi: Görev Yöneticisi başlangıç ayarlarında Discord'u kapatmak istiyorum ama Discord listede yok, başka türlü nasıl kapatabilirim? Eki Görüntüle 1825293 Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisinden kapatsan da başlangıçta açılmaya devam ediyor. Discord'da windows ayarlarını bulun oradan kapatabilirsiniz. Artı 0 Eksi
enescii2 dedi: Görev Yöneticisi başlangıç ayarlarında Discord'u kapatmak istiyorum ama Discord listede yok, başka türlü nasıl kapatabilirim? Eki Görüntüle 1825293 Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisinden kapatsan da başlangıçta açılmaya devam ediyor. Discord'da windows ayarlarını bulun oradan kapatabilirsiniz.
YapayKodlama Centipat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 161 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Haziran 2023 #3 Discord'un kendisi üzerinden kapatabilirsin: Ayarlar menüsünden "Gelişmiş" sekmesini seç. "Genel" bölümünde "Otomatik başlatmayı etkinleştir" seçeneği bulunur. Bu seçeneği devre dışı bırak. Windows Ayarları kısmında da olabilir. Artı 0 Eksi
Discord'un kendisi üzerinden kapatabilirsin: Ayarlar menüsünden "Gelişmiş" sekmesini seç. "Genel" bölümünde "Otomatik başlatmayı etkinleştir" seçeneği bulunur. Bu seçeneği devre dışı bırak. Windows Ayarları kısmında da olabilir.
micheal owen Kilopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.525 Çözümler 47 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #4 enescii2 dedi: Görev Yöneticisi başlangıç ayarlarında Discord'u kapatmak istiyorum ama Discord listede yok, başka türlü nasıl kapatabilirim? Eki Görüntüle 1825293 Genişletmek için tıkla... Hocam discord orada uptade olarak gözüküyor onu açacaksınız. Artı 0 Eksi
enescii2 dedi: Görev Yöneticisi başlangıç ayarlarında Discord'u kapatmak istiyorum ama Discord listede yok, başka türlü nasıl kapatabilirim? Eki Görüntüle 1825293 Genişletmek için tıkla... Hocam discord orada uptade olarak gözüküyor onu açacaksınız.
furkanddemir Hectopat Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 1.048 Makaleler 1 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #5 Update yazan Discord. Artı 0 Eksi