Görev yöneticisinde bilinmeyen programlar var

proyic

Hectopat
İyi sosyaller bunlar nedir? Korkuyorum.

Photkey.
OEM. OSD.
Atouch64.

Bir siteden driver indirmiştim. Tekrar başlattım, bunlar çıktı. Oyunlarda A, S, D yaparken geç algılıyor bu arada.
Bilgisayarımda virüs var galiba.
Az önce oto Defender kapandı ESET'le açtım geri.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam DriverPack gibi driver indirme sitelerinden uzak durun, mümkünse orijinal siteden veya bilindik bir siteden indirmeniz daha iyi olur ya da uğraşmayıp buraya hangi driveri kurmak istiyorsanız onun konusunu açmanız çok daha sağlıklı olacaktır. Virüsü tam anlamıyla silmek/yok etmek istiyorsanız anti-virüs ile sildikten sonra format atın bence.

Bide oyunda tuşlar geç basıyordu bunları kurduğumda mesela ayı anda a d yaparken d uzun basıyor.

Peki bu photkeyi nasıl uninistal yaparım bilginiz var mıdır?

Silmeye çalışınca bunu diyor.

Hocam keyboard diye ayrıntılarda bir şey vardı yanında da System sildim hocam geçti galiba.
Ama yine de birkaç virüs programlarıyla taratıcam.

Son düzenleme:
9Eki Görüntüle 1524895
Girmiyor hocam. Uyarı verip yoksay diyorum açılmıyor.

Çalıştır komutunu açmak için Windows ve R tuşlarını basılı tutun , kutuya regedit yazın ve Tamam'a tıklayın.

b. Aşağıdaki kayıt defteri anahtarına gidin ve PHotkey'den birini bulun:​

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Kaldır

c. UninstallString değerine çift tıklayın ve Value Data değerini kopyalayın .​

d. Çalıştır komutunu açmak için Windows ve R tuşlarını basılı tutun , Değer Verilerini kutuya yapıştırın ve Tamam'ı tıklayın .​

e. PHotkey'i kaldırmak için sihirbazı izleyin.​

Dikkatlice bu işlemleri yapın ve yapmadan önceki değerleri unutmayın ki bir hata alırsanız/çökme yaşarsanız geri eski hâline getirirsiniz.

Kaldırdım Şu an onu hocam.

Sarı olanları anlamadım ama sistemin dosyaları galiba.

Kaldırdım Şu an onu hocam.

Eki Görüntüle 1524906
Sarı olanları anlamadım ama sistemin dosyaları galiba.
Hocam bence format atabilme imkanınız varsa direkt atın, sonra gerekli driverları konu olarak açın yardımcı olacak birisi/birkaç kişi mutlaka olur. Çünkü bundan sonrası beni aşar.(Bende böyle bir durum olsaydı mutlaka format atıp geçerdim.)

Zararlı yazılımlar bulaşmış. ESET ile tespit edilen nesneleri silin. Daha sonra ek olarak EEK ve KVRT taraması yapın.

Sarı renkteki dosyalar taranamayan dosyalardır. Sorun olmaz.

Siyah renkte gördükleriniz zararlı yazılımlardır. Tarama bittiğinde sizden temizlenmesi istenecektir ya da ESET otomatik olarak temizleyecektir.

Artı -1 Eksi
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…